Η Εκπαίδευση στρατηγική προτεραιότητα για την Eurolife ERB

Βασική προτεραιότητα του Εκπαιδευτικού Κέντρου της Eurolife ERB Ασφαλιστικής είναι να παρέχει ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλα τα συνεργαζόμενα δίκτυα πωλήσεων της εταιρίας, σε τεχνικές γνώσεις ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων, σε μεθόδους πωλήσεων, αλλά και σε θέματα επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης.

Εξυπηρετώντας τον παραπάνω σκοπό μέσα στο 2012 υλοποιήθηκαν για τους συνεργάτες της εταιρίας εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες όπως συνοπτικά αναφέρονται στη συνέχεια:

Advanced program in Management for Insurance Executives, διάρκειας 40 ωρών που υλοποιήθηκε με τη συνεργασία καθηγητών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και περιελάμβανε τα εξής θεματικά πεδία:
Ψυχολογία και Αγορές
Συνδέοντας το Marketing με τις Πωλήσεις
Ανάλυση Οικονομικών Καταστάσεων
Στρατηγικό Management και Ηγεσία
Business Plans
Ανάπτυξης Δεξιοτήτων Πραγματοποιήθηκαν εκπαιδευτικές ημερίδες με θέματα όπως :
Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών σε μια αγορά που αλλάζει
Αποτελεσματικές Διαπραγματεύσεις
Συναισθηματική Νοημοσύνη και Πωλήσεις
Αποτελεσματική Διαχείριση Χρόνου
Μιλώντας τη γλώσσα του πελάτη
Διερεύνηση Ασφαλιστικών Αναγκών
Τεχνικές Πωλήσεων
Ο ρόλος της Επικοινωνίας στις Πωλήσεις
Αξιοποιούμε τη Δημιουργικότητά μας

Η συνολική διάρκεια ήταν 36 ώρες και οι ημερίδες υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με την εταιρία «Φλώρου και Συνεργάτες».

Εξειδικευμένες Ημερίδες για την ανάπτυξη ευρύτερων επαγγελματικών γνώσεων στον Ασφαλιστικό Χώρο:
Οικονομικά για μη Οικονομικούς, με τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΞΥΝ+
Solvency II, Πώς επηρεάζει τις Ασφαλιστικές, η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από ανώτερα διοικητικά στελέχη της Eurolife ERB Ασφαλιστική
Προϊοντικές Εκπαιδεύσεις. Πραγματοποιήθηκαν 71 εκπαιδευτικές συναντήσεις, συνολικής διάρκειας 306 ωρών με έμφαση στα προγράμματα Υγείας και Συνταξιοδοτικά από τον κλάδο Ζωής και πακέτα ασφαλίσεων Πυρός και Αυτοκινήτου από τον κλάδο Γενικών Ασφαλίσεων.

Πρόγραμμα Προετοιμασίας για τις Εξετάσεις Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης επιπέδου Α της τράπεζας της Ελλάδας. Συνολικής διάρκειας εκπαιδεύσεων 302 ώρες, τα οποία παρακολούθησαν 226 συνεργάτες. Το ποσοστό επιτυχίας των συμμετεχόντων της Eurolife ERB στις εξετάσεις, ανήλθε στο 93,7%.

Συνολικά οι εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο 2012 και αφορούσαν όλα τα δίκτυα μας άγγιξαν τις 1.453 ώρες εκπαίδευσης και αφορούσαν 2.241 συμμετοχές.

Παράλληλα, με στόχο την στρατηγική επιλογή της εταιρίας για επίτευξη υψηλής ποιότητας υπηρεσιών τόσο προς τους πελάτες όσο και προς τους συνεργάτες, η Διεύθυνση Εκπαίδευσης συμμετέχει στην εκπαίδευση του Ανθρώπινου Δυναμικού της Εταιρίας. Συγκεκριμένα για το 2012 συμμετείχε στο Εκπαιδευτικό Εργαστήρι “Με αφετηρία τη δύναμή μας και επίκεντρο τον πελάτη μας” με συμμετοχή όλου του διοικητικού προσωπικού των Εταιριών μας καθώς και στην εκπαίδευση του προσωπικού που στελεχώνει το Eurolife Experience Center.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *