Η εξαγορά που “τσάκισε” και νέοι ενδιαφερόμενοι για εξαγορές στον ασφαλιστικό κλάδο

Η εξαγορά του εδώ υποκαταστήματος της Mapfre στον κλάδο της οδικής βοήθειας, από την Hellas Direct,  μέσω της θυγατρικής της στην Κύπρο Rescueline,  μπορεί να “τσάκισε” αλλά το ενδιαφέρον για την οδική βοήθεια των Κυπρίων της Hellas Direct στην Ελλάδα παραμένει.

Ίσως εκδηλωθεί εκ νέου σε απώτερο χρόνο είτε με κάποιον άλλο παίκτη ή και επέκταση απευθείας της Rescueline  στην Ελλάδα.

Τώρα όσον αφορά το ευρύτερο φάσμα των εξαγορών στον ασφαλιστικό κλάδο στην Ελλάδα, που κλείνει την χρονιά με τρεις κορυφαίες εξαγορές ( AXA Ασφαλιστική από την Generali , Metlife από τον NN Group και Εθνικής Ασφαλιστικής από την CVC ),  οι φήμες ότι και άλλες εξαγορές είναι ενδεχόμενες συνεχίζουν.

Ανοικτή εκδηλωμένη πρόθεση για πώληση υπήρξε τα μέσα της χρονιάς από την Υδρόγειο Ασφαλιστική.

Όλες οι άλλες πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας απλά παραμένουν πληροφορίες τόσο ως προς τους ενδιαφερόμενους για πώληση όσο και για τους ενδιαφερόμενους για αγορά.

Πάντως είδαμε να μπαίνει στο κάδρο των ενδιαφερόμενων για εξαγορά και η Allianz.

Προφανώς οι Γερμανοί το σκέφτονται να επεκταθούν  στην αγορά και εκτός οργανικής ανάπτυξης αφού έχουν ενισχύσει την θέση τους, μέσω εξαγορών, οι εδώ μεγάλοι Ευρωπαϊκοί παίκτες και ανταγωνιστές τoυς  Generali και NNΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *