Η ΙΚΕΑ λανσάρει με την Swiss Re ασφαλιστικές καλύψεις για το σπίτι online

 Η ipTIQ, ψηφιακός ασφαλιστής, της Swiss Re και η IKEA ανακοίνωσαν ότι έθεσαν σε λειτουργία την HEMSÄKER, μια ασφαλιστική εταιρία που προσφέρει εύκολη πρόσβαση και προσιτή τιμή για ασφάλεια μέσα στο σπίτι

Η HEMSÄKER, λειτουργεί διαδικτυακά  μέσω της ιστοσελίδας της ΙΚΕΑ και δημιουργήθηκε για να επεκτείνει την ασφάλεια στο σπίτι σε περισσότερους ανθρώπους  και ξεκινά να είναι διαθέσιμη στην Ελβετία και την Σιγκαπούρη.

Η ψηφιακή πλατφόρμα της Swiss Re , iptiQ είναι ένας online πάροχος για ασφάλειες ιδιοκτησίας και ατυχημάτων καθώς και ασφαλίσεις ζωής και υγείας. 

Ο Andreas Schertzinger, Διευθύνων Σύμβουλος της ipTIQ EMEA P & C, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την IKEA για να προσφέρουμε στους καταναλωτές της HEMSÄKER – μια προσαρμοσμένη ασφάλεια για το σπίτι που μπορεί να αγοραστεί με λίγα κλικ χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε ψηφιακή συσκευή.”

Η Jessica Anderen, Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΚΕΑ Ελβετίας, μεταξύ άλλων, ανέφερε : “Με την HEMSÄKER, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε για πρώτη φορά ασφάλεια  για το σπίτι, χάρη ασφαλιστικό μας συνεργάτη iptiQ. Η HEMSÄKER είναι εύχρηστη και μπορεί να αγοραστεί μέσα σε λίγα λεπτά. 

Η HEMSÄKER, η οποία συνδυάζει τις σουηδικές λέξεις για “σπίτι” και “ασφαλές”, ενσωματώνεται στις προσφορές της IKEA, ενώ η iptiQ παρέχει την ασφαλιστική πρόταση και είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση όλων των συναφών σημείων επαφής με τους πελάτες.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *