Η ΙΚΕΑ λανσάρει με την Swiss Re ασφαλιστικές καλύψεις για το σπίτι online

 Η ipTIQ, ψηφιακός ασφαλιστής, της Swiss Re και η IKEA ανακοίνωσαν ότι έθεσαν σε λειτουργία την HEMSÄKER, μια ασφαλιστική εταιρία που προσφέρει εύκολη πρόσβαση και προσιτή τιμή για ασφάλεια μέσα στο σπίτι

Η HEMSÄKER, λειτουργεί διαδικτυακά  μέσω της ιστοσελίδας της ΙΚΕΑ και δημιουργήθηκε για να επεκτείνει την ασφάλεια στο σπίτι σε περισσότερους ανθρώπους  και ξεκινά να είναι διαθέσιμη στην Ελβετία και την Σιγκαπούρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Η ψηφιακή πλατφόρμα της Swiss Re , iptiQ είναι ένας online πάροχος για ασφάλειες ιδιοκτησίας και ατυχημάτων καθώς και ασφαλίσεις ζωής και υγείας. 

Ο Andreas Schertzinger, Διευθύνων Σύμβουλος της ipTIQ EMEA P & C, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την IKEA για να προσφέρουμε στους καταναλωτές της HEMSÄKER – μια προσαρμοσμένη ασφάλεια για το σπίτι που μπορεί να αγοραστεί με λίγα κλικ χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε ψηφιακή συσκευή.”

Η Jessica Anderen, Διευθύνων Σύμβουλος της ΙΚΕΑ Ελβετίας, μεταξύ άλλων, ανέφερε : “Με την HEMSÄKER, είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε για πρώτη φορά ασφάλεια  για το σπίτι, χάρη ασφαλιστικό μας συνεργάτη iptiQ. Η HEMSÄKER είναι εύχρηστη και μπορεί να αγοραστεί μέσα σε λίγα λεπτά. 

Η HEMSÄKER, η οποία συνδυάζει τις σουηδικές λέξεις για “σπίτι” και “ασφαλές”, ενσωματώνεται στις προσφορές της IKEA, ενώ η iptiQ παρέχει την ασφαλιστική πρόταση και είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση όλων των συναφών σημείων επαφής με τους πελάτες.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *