Η καλοκαιρινή εκδήλωση των εκπροσώπων και στελεχών ασφαλιστικών εταιριών

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, μετά από δύο χρόνια απουσίας, λόγω των περιοριστικών μέτρων που επέβαλε η πανδημία, η καλοκαιρινή εκδήλωση – θεσμός του Συνδέσμου Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ).

Μια εκδήλωση που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς πάρα πολλά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε σε μια πολύ ιδιαίτερη και γεμάτη προκλήσεις για την ασφαλιστική αγορά και τα στελέχη της περίοδο.

Σχολιάζοντας την επιτυχημένη εκδήλωση ο Πρόεδρος του ΣΕΣΑΕ κ. Γιάννης Βασιλάτος τονίζει ότι «Σε μια περίοδο που καταγράφονται σημαντικές επιχειρηματικές εξελίξεις στην ασφαλιστική αγορά αλλά και λαμβάνονται σοβαρές νομοθετικές πρωτοβουλίες στην κοινωνική ασφάλιση, την υγεία αλλά και άλλους τομείς που ενδιαφέρουν τον κλάδο μας, ο ρόλος των στελεχών της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς είναι ιδιαίτερα σημαντικός για να αξιοποιήσουν τις εξελίξεις αλλά και να τις διαμορφώσουν. Ο Σύνδεσμος θα είναι δίπλα στα στελέχη μας και σε αυτή την γεμάτη προκλήσεις περίοδο καθώς και καταστατική του υποχρέωση είναι τα Μέλη του, να εξελιχθούν επαγγελματικά, να αναπτύξουν τις επαγγελματικές τους επαφές και να συμβάλουν με τον τρόπο αυτό στην ανάπτυξη τόσο των εταιριών τους, όσο και του θεσμού της Ιδιωτικής Ασφάλισης.»

Ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων & Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών (ΣΕΣΑΕ) είναι σωματείο με Μέλη ανώτατα και ανώτερα στελέχη της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς. Από την ίδρυσή του το 1933 ο ΣΕΣΑΕ αποτελεί σημαντικό φορέα έκφρασης και διασύνδεσης των στελεχών της αγοράς αναπτύσσοντας επιμορφωτική, πολιτιστική και ψυχαγωγική δραστηριότητα, με εκδηλώσεις, σεμινάρια, διαλέξεις, συζητήσεις, αλλά και παρεμβάσεις στα επίκαιρα θέματα του χώρου. Σήμερα αριθμεί πάνω από 350 μέλη.

Την εκδήλωση στήριξαν :

“AON” – Πλατινένιος Χορηγός,
“ERGO”, “EUROLIFE FFH” & “ HOWDEN MATRIX S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί,
“AIG”, “ΕΘΝΙΚΗ”, “ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ” – Ασημένιοι Χορηγοί,
“INTERASCO”, “ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ” – Μεγάλοι Χορηγοί
“GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ”, “NP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ” – Χορηγοί.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *