Η κ. Άντζελα Μπέρου, της Scrinium Financial & Insurance Advisors, μέλος στο ICC Women Hellas

Όπως αναφέρει ανάρτηση στη σελίδα του ICC Women Hellas, στο Facebook, υποδέχεται με χαρά το νέο μέλος της  , την Άντζελα Μπέρου.

Η κ. Άντζελα Μπέρου  είναι πτυχιούχος του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας & Φιλολογίας, της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1992 έως το 2013 εργάστηκε στον Τραπεζικό Κλάδο, στην Εγνατία Τράπεζα, στην Eurobank και στην Aspis Bank, ως επικεφαλής διαφόρων μονάδων, όπως της Διεύθυνσης Δανείων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (SBL Division), της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Υποστήριξης Εξωτερικών Δικτύων (Third Party Network), του Τομέα Κανονιστικής Συμμόρφωσης (Compliance) κλπ. Μετά την αποχώρηση της από τον τραπεζικό χώρο, η Άντζελα  εργάστηκε στην εταιρεία Συμβούλων KPMG, ως Project Leader και από το 2016 μέχρι και σήμερα, απασχολείται στον τομέα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, αρχικά ως Επικεφαλής Ανάπτυξης Εργασιών σε μεγάλη ιδιωτική Ασφαλιστική Εταιρεία και στη συνέχεια ιδρύοντας την δική της εταιρεία Scrinium Financial & Insurance Advisors www.scrinium.gr & www.e-scrinium.com. Η Άντζελα είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Χονδρονίκο CEO της BGW Venture Capital και είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της Ειρήνης- Αρίστης 17 ετών & της Μικαέλας-Αλεξίας 12 ετών. 

To ICC Women Hellas είναι η δυναμική και σύγχρονη ένωση γυναικών επαγγελματιών, διακεκριμένων ηγετικών στελεχών και επικεφαλής εταιρειών.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *