Η “πάλη των δικτύων” και η “διαφημιστική” στήριξη των ασφαλιστών από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Του Γιάννη Χαρονικολάου
Στην “πάλη των δικτύων” ο διευθύνων σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Πίστης Κ. Χρήστος Γεωργακόπουλος, κλασικός και διαχρονικός ασφαλιστής, εδώ και τρία χρόνια έχει επιλέξει να διατρανώνει και να στηρίζει την φυσική ασφαλιστική διαμεσολάβηση, “ξορκίζοντας” τα εναλλακτικά δίκτυα.
Στα πλαίσια αυτής της πολιτικής πωλήσεων της εταιρίας του, που στηρίζει την διανομή των προϊόντων της κατ αποκλειστικότητα στα κλασικά ασφαλιστικά δίκτυα, έχει καθιερώσει να επικεντρώνει ένα κομμάτι της διαφημιστικής και επικοινωνιακής τακτικής της εταιρίας για την στήριξη της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Έτσι, εκτός από ένα διαφημιστικό σποτ της ασφαλιστικής που είχε προβάλλει παλιότερα η εταιρία που επικοινωνούσε την αξία του ασφαλιστή, σε σχέση με την online και direct ασφάλιση, έχει καθιερώσει να κάνει μια ή δύο φορές το χρόνο σε Κυριακάτικες Εφημερίδες ευρείας κυκλοφορίας ,κυρίως με παραδοσιακό αναγνωστικό κοινό, ολοσέλιδη καταχώρηση ανακοίνωσης – άρθρου του που προβάλλει την αξία της ασφάλισης και της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.
Αυτό έκανε και φέτος με ολοσέλιδη καταχώρηση αυτής της ανακοίνωσης -άρθρου την περασμένη Κυριακή.
Στην προσωπική του σελίδα στο facebook έγραψε ποστάροντας και εικόνα της δημοσίευσης.
“Για όλους εσάς που δεν πήρατε την σημερινή Καθημερινή της Κυριακής”


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *