Η παρουσία του κ. Ν. Μακρόπουλου στην έκθεση τέχνης «Το Ταξίδι» που ασφάλισε η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική

Ο κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος  της Europrotection και Costero Europe ευχαρίστησε με ανάρτησή του στη σελίδα του στο Facebook τον κ. Νικόλαο Μακρόπουλο,  CEO και πρόεδρο της   ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, ο  οποίος παραβρέθηκε στην έκθεση  «Το Ταξίδι», που διοργανώνει ο Σύλλογος Θυάτειρα και το City Link, έκθεση την οποία ασφάλισε η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική.

Η ανάρτηση του κ. Παπαγιανόπουλου έχει ως εξής: 

“Υποδεχθήκαμε με μεγάλη χαρά σήμερα στην Στοά Σπυρομήλιου τον κ. Νικόλαο Α. Μακρόπουλο που η αναγνώριση όλων για την ανεκτίμητη προσφορά του στον θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης επιβεβαιώνεται καθημερινά… όπως και σε αυτό το κάλεσμα να συνεργασθούμε για την ασφάλιση  της έκθεσης τέχνης «Το Ταξίδι» που διοργανώνει ο Σύλλογος Θυάτειρα και το City Link.

Είναι μεγάλη τιμή για εμάς ως Europrotection και Costero Europe που καλύπτουμε αντασφαλιστικά με τους Lloyd’s of London τα υπέροχα έργα του Λάζαρου Μαράβα, κι ευχαριστούμε θερμά τον κ. Μακρόπουλο που ανταποκρίθηκε άμεσα να εκδώσει το σχετικό ασφαλιστήριο με την εταιρεία του «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική».

Μας ενώνουν η παράδοση, η αξιοπιστία, η φερεγγυότητα και η κοινωνική ευαισθησία, αλλά και η αγάπη για την Αθήνα, αφού κατέχει την θέση του Εντεταλμένου Συμβούλου παρά τω Δημάρχω για την Ανάπτυξη, την Επιχειρηματικότητα, τις Επενδύσεις και τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις του Δήμου Αθηναίων!

Του εύχομαι να παραμένει στις επάλξεις πάντα τόσο δυναμικός και αποτελεσματικός!”

Κεντρική φωτογραφίαΑπό δεξιά: Νικόλαος Μακρόπουλος, Έφη Κοσσυβάκη, Γιώργος Παπαγιαννόπουλος 

Πηγή φωτογραφίας: Facebook/ Γιώργος ΠαπαγιαννόπουλοςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *