Η πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής part 2 …με παρουσιάσεις στους Κινέζους “μνηστήρες”

Ξεκίνησε από την Εθνική Τράπεζα η παρουσίαση στους Κινέζους “μνηστήρες” των οικονομικών δεδομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής ενόψει της κατάθεσης νέων προσφορών από την Fosun και την Gongbao

Η παρουσίαση έγινε πρώτα στην Fosun και αναμένεται να ακολουθήσει τις επόμενες μέρες για την Gongbao καθώς και οι δύο πρέπει μέχρι τις 31 Μαίου να καταθέσουν δεσμευτικές προσφορές.

Ωστόσο, μετά την αποτυχία της πώλησης στην Exin και την έλλειψη ανταγωνιστικού ενδιαφέροντος, μεταξύ των δύο νέων υποψηφίων, κρατούνται χαμηλοί τόνοι σχετικά με τα σχέδια τόσο του πωλητή όσο και των υποψήφιων αγοραστών, με την Fosun πάντα να είναι φαβορί για την διεκδίκηση.

Αυτό, όμως, σημαίνει ότι η προσφορά πρέπει να είναι ικανοποιητική για τον πωλητή και όλα είναι ανοικτά μετά την κατάθεση και αξιολόγηση των προσφορών. Ετσι, άνθρωποι της αγοράς εκτιμούν ότι αν το τίμημα δεν είναι ικανοποιητικό θα κλείσει ο συγκεκριμένος διαγωνισμός και η Εθνική Τράπεζα να επανέλθει αργότερα με κάποιο νέο.

Άλλωστε, κυκλοφορούν φήμες ότι μια νέα διαγωνιστική διαδικασία ίσως να ενδιέφερε και μεγάλους πολυεθνικούς ασφαλιστικούς παίκτες από την Ευρώπη , με δεδομένο ότι η χώρα τους επόμενους μήνες θα εξέλθει και από το μνημόνιο.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *