Η 1η ΑΧiΑ – Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι συμπλήρωσε ένα χρόνο παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά

Η 1η ΑΧiΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ συμπλήρωσε ένα χρόνο παρουσίας στην ασφαλιστική αγορά και το γιόρτασε μαζί με τα παιδιά στο χώρο αναψυχής του Φλοίσβου, στο Π. Φάληρο, την Κυριακή 26/6, το απόγευμα.
326326

Στο χώρο αυτό μια ομάδα 20 συνεργατών πραγματοποίησε μια εκδήλωση με στόχο την ενημέρωση μικρών και μεγάλων, ακολουθώντας έτσι πιστά την αρχή της : να βρίσκεται πάντα κοντά στον πελάτη, πάντα κοντά στον άνθρωπο και στις ανάγκες του. Με αυτό τον τρόπο, η 1η ΑΧiΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ αναδεικνύει τον πραγματικό ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, που δεν είναι άλλος από την αληθινή επικοινωνία με τον πελάτη και τη σωστή ενημέρωσή του. Αυτό είναι και το ουσιαστικό όραμα της 1ης ΑχiΑΣ, να έχει συνεχή παρουσία, πραγματοποιώντας εκδηλώσεις σε συνεργασία με άλλες επιχειρήσεις και φορείς. Η χθεσινή εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με την «Προνόμιο με κάρτα» και οι συνεργάτες πρόσφεραν δωρεάν το συγκεκριμένο προϊόν σε κάθε παιδί που επισκεπτόταν το περίπτερο. Παράλληλα γνωστή αλυσίδα ζαχαροπλαστείων, δρόσιζε τα παιδιά κερνώντας τα παγωτό.
Στο ίδιο πλαίσιο, οι άνθρωποι της 1ης ΑΧiΑΣ συνεχίζουν να σχεδιάζουν τις επόμενες εκδηλώσεις τους, συνεχίζοντας να έχουν παρουσία σε χώρους, που συχνάζουν πολλοί άνθρωποι κάθε ηλικίας, θέλοντας έτσι να δώσει την ευκαιρία σε όσους περισσότερους μπορεί, να ενημερώνονται γύρω από κάθε ασφαλιστικό θέμα.
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν, ότι η 1η ΑΧiΑ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ επιμένει να διαφοροποιείται μέσα στην ασφαλιστική αγορά, λέγοντας πως… Όσο οι άλλοι μιλούν για τιμές, εμείς επιμένουμε στην Αξία και στα Προνόμια.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *