Η Affidea έτρεξε για την ειρήνη, την αλληλεγγύη και την συμπερίληψη στην Ειρηνοδρομία 2023

Ο Όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea για 4η χρονιά ήταν Επίσημος Υποστηρικτής στην Ειρηνοδρομία του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ενώ συμμετείχε και με το δικό του running team, την Κυριακή 7 Μαΐου 2023. 

Η ομάδα εργαζομένων της Affidea είχε δυναμική συμμετοχή και στήριξε όλους τους αγώνες, στέλνοντας το μήνυμα της ειρήνης μέσα από τις αξίες του αθλητισμού, του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Παράλληλα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ελλάδος, κ. Θεόδωρος Καρούτζος, βρέθηκε στο πλευρό των αθλητών, βραβεύοντας τους νικητές.

Η Ειρηνοδρομία με συμβολικό, αλλά και αθλητικό χαρακτήρα διοργανώνεται τα τελευταία 40 χρόνια στην πόλη του Αγίου Δημητρίου. Σήμερα έχει αναδειχθεί σε ένα από τα πιο αναμενόμενα δρομικά γεγονότα της Αττικής, καθώς αναδεικνύει την τοπική κοινωνία, εμπλέκει τους πολίτες και ολόκληρη την μαθητική και αθλητική κοινότητα, κι έχει σημαντικούς συμβολισμούς, όπως η ειρήνη και η συμπερίληψη, στηρίζοντας φέτος με μέρος των εσόδων της το πρόγραμμα συνεκπαίδευσης και συνάθλησης UniquAll του βετεράνου καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Παπανικολάου.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *