Η AIG συνεχίζει την ανάκαμψη με κέρδη 147 εκατ. Δολαρίων στις γενικές ασφαλίσεις το β τρίμηνο του 2019

Η αμερικανική εταιρεία International Group Inc., ( AIG) η οποία υπέστη ζημιές λόγω των υψηλότερων από το αναμενόμενο δαπανών τα τελευταία χρόνια,συνέχισε την ανάκαμψη το δεύτερο τρίμηνο του έτους .

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Brian Duperreault επιχειρεί να αναβαθμίσει την θέση  της επιχείρησης, η οποία σημείωσε κέρδη ύψους 147 εκατ. Δολαρίων, στις γενικές ασφαλίσεις κατά το δεύτερο τρίμηνο.  

Σε αυτό βοήθησε το διορθωμένο κέρδος των 1,43 δολαρίων ανά μετοχή, κερδίζοντας $ 1,31, η υψηλότερη εκτίμηση από 17 αναλυτές που ερωτήθηκαν από το Bloomberg.

Τα καθαρά έσοδα από επενδύσεις αυξήθηκαν κατά 19% στα 3,7 δισ. Δολάρια στις αυξανόμενες χρηματιστηριακές αγορές και κέρδος ύψους 142 εκατ. Δολαρίων από την IPO μιας συμμετοχής στο χαρτοφυλάκιο ιδιωτικών μετοχών.

Ο  κλάδος  ζωής και συνταξιοδότησης σημείωσε κέρδη άνω του 1 δισ. Δολαρίων για πρώτη φορά από το τρίτο τρίμηνο του 2017. 

Οι απώλειες που συνδέονται κυρίως με τις καταστροφές στη Βόρεια Αμερική ανήλθαν σε 174 εκατομμύρια δολάρια, καθαρά από την αντασφάλιση. 

“Φαίνεται ότι η AIG  ξαναβρήκε το βήμα της”, δήλωσε ο David Havens, αναλυτής της Imperial Capital LLC. “Τα αποτελέσματα σηματοδοτούν το δεύτερο καλό καθαρό τρίμηνο για την AIG.”

Πηγή : bloomberg.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *