Η Allianz Ελλάδος Χορηγός των Συναυλιών στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής

Η Allianz Ελλάδος είναι ο χορηγός των φετινών συναυλιών, στον πιο «φιλότεχνο» κήπο της πόλης, τον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής. Από 14/6 έως 22/9 με τη στήριξη της Allianz, το αθηναϊκό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να απολαύσει καλοκαιρινές βραδιές γεμάτες ήχους ποπ, ροκ και τζαζ αλλά και έντεχνης ελληνικής μουσικής, οι οποίες θα πλαισιωθούν από την εικαστική έκθεση η οποία θα ξεκινήσει μέσα στο καλοκαίρι.

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, η Allianz, ως χορηγός των συναυλιών του φετινού προγράμματος του κήπου του Μεγάρου Μουσικής, θα προσφέρει τη δυνατότητα στους fans της σελίδας της στο Facebook (www.facebook.com/allianzgreece) να κερδίζουν προσκλήσεις, για να απολαύσουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, μέσα από έναν διαδραστικό διαγωνισμό σε μορφή παιχνιδιού, ειδικά σχεδιασμένο για κινητά τηλέφωνα.

“Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στηρίζουμε τις εκδηλώσεις στον κήπο του Μεγάρου, έναν πρωτοποριακό θεσμό τον οποίο έχει αγκαλιάσει με θέρμη το κοινό της Αθήνας. Tο Μέγαρο αποτελεί έναν από τους πιο εμβληματικούς πολιτιστικούς φορείς της χώρας μας, με τεράστια προσφορά και πολύπλευρη δραστηριότητα και η Allianz ως Υπεύθυνος Εταιρικός Πολίτης στηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό και διευκολύνουν την πρόσβαση των Ελλήνων σ’ αυτόν” σχολίασε σχετικά η Κα Τζούλη Πανάγου, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας της Allianz.

Το πρόγραμμα των συναυλιών είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα του Μεγάρου Μουσικής http://www.megaron.gr/Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *