Η altoValue, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζει τα OKRs μέσα από ένα διαδραστικό altoWebinar

Μάθετε πώς οι Google, Nike, Walmart, Qualco και χιλιάδες άλλες εταιρείες πετυχαίνουν τους στρατηγικούς τους στόχους μέσα από το 1º OKRs webinar στη χώρα μας με τίτλο: “altoWebinars: OKRs introduction to the Greek Market by altoValue”, την Τρίτη, 12 Ιουλίου, στις 16:00.

Η altoValue, η πρώτη OKRs συμβουλευτική εταιρεία στη Νότια Ευρώπη, που τα τελευταία δύο χρόνια καθοδηγεί κορυφαίες και ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες, πραγματοποιεί το 1º OKRs altoWebinar για το ελληνικό κοινό. Στόχος του altoWebinar είναι να παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο μεγάλες επιχειρήσεις παγκοσμίως πετυχαίνουν τους στρατηγικούς τους στόχους και βελτιώνουν την απόδοση των εργαζομένων τους, γεγονός που καθιστά τα OKRs το πιο επιτυχημένο Business Management & Continuous Performance Management Framework.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Στο altoWebinar οι ιδρυτές και senior partners της altoValue, Μάνος Κουμαντάκης και Σταύρος Γιαννέτσος, θα κάνουν μια εισαγωγή στα OKRs, συστήνοντας την καινοτόμο μεθοδολογία και κυρίως, αναλύοντας τα πλεονεκτήματα υιοθέτησής της από έναν οργανισμό.

Στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον «θρυλικό» OKRs coach και founder του OKRs.com, Ben Lamorte, που θα εμβαθύνει στα OKRs τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο, μέσα από OKRs case studies εταιρειών όπως η Nike και η Walmart. 

Επιπλέον, στο altoWebinar θα συμμετάσχει ο Άγγελος Καραστέργιος, EVP of Operations της Qualco Technology, για να παρουσιάσει πώς το OKRs-driven Management Framework εφαρμόστηκε στη Qualco Group και πώς ωφέλησε τον οργανισμό. 

Τέλος, θα ακολουθήσει ομιλία της Jenny Herald, Αντιπρόεδρου του Product Evangelism της Gtmhub, σχετικά με το πώς οι πλατφόρμες OKRs βοηθούν στο roll out των OKRs, ενώ θα παρουσιαστούν και συναφή key learnings. 

To altoWebinar θα ολοκληρωθεί με ένα διαδραστικό Q&A session.

Για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και για να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο altoWebinar, πατήστε εδώ.

Αναλυτικό Πρόγραμμα altoWebinar

Τίτλος: “altoWebinars: OKRs introduction to the Greek Market by altoValue”

  • Καλωσόρισμα και introduction στην OKRs μεθοδολογία από τον Μάνο Κουμαντάκη, Senior Business Transformation Consultant & Ιδρυτή της altoValue και τον Σταύρο Γιαννέτσο, Senior Strategy Consultant, OKR Coach & Συνιδρυτή της altoValue
  • Ομιλία του OKRs coach και ιδρυτή του OKRs.com, Ben Lamorte
  • Συζήτηση με τον Άγγελο Καραστέργιο, EVP of Operations της Qualco Technology, σχετικά με το πώς τα OKRs ωφέλησαν κι εξακολουθούν να ωφελούν την εταιρεία
  • Σύντομη ομιλία της Jenny Herald, Αντιπροέδρου του Product Evangelism της Gtmhub σχετικά με το πώς οι πλατφόρμες OKRs βοηθούν στην επίτευξη βέλτιστων επιχειρηματικών αποτελεσμάτων
  • Q&A session

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το website, καθώς και τα Social Media της altoValue: LinkedIn & Facebook.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *