Η Anytime κάνει «like» στα Παιδικά Χωριά SOS Βάρης

Διαδικτυακή καμπάνια στο facebook πραγματοποίησε η Anytime με σκοπό τη στήριξη των Παιδικών Χωριών SOS Βάρης συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες μόνο ημέρες 10.000 likes.

Μέσω της καμπάνιας, που διήρκησε από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 9 Ιανουαρίου, οι φίλοι της Anytime στο facebook κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσόν των 10.000 ευρώ, καθώς για κάθε κλικ στη σελίδα η Anytime προσέφερε ένα ευρώ για τη στήριξη του Παιδικού Χωριού SOS Βάρης. Το ποσόν διατέθηκε για την κάλυψη της ετήσιας δαπάνης ηλεκτροδότησης του Χωριού.

Όπως τόνισε ο Τάσος Ηλιακόπουλος, διευθυντής της Anytime, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε για την επίδοση της επιταγής, «Η Anytime με την συνδρομή των φίλων της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα συνεχίσει να αγκαλιάζει τα παιδιά πραγματοποιώντας ανάλογες καμπάνιες και συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους και της στήριξης του έργου οργανισμών που τα φροντίζουν».

Όπως είναι γνωστό, η Anytime Online προωθεί από το διαδίκτυο την ασφάλιση αυτοκινήτων με μια πολύ απλή διαδικασία και προσιτό κόστος, πάντα με την εγγύηση της INTERAMERICAN.

Τα Παιδικά Χωριά SOS από το 1982 και στην Ελλάδα περιθάλπουν παιδιά που παραμελούνται, εγκαταλείπονται ή κακοποιούνται. Παρέχουν ένα ασφαλές, οικογενειακό περιβάλλον προσφέροντας, εκτός από στέγη και τροφή, συναισθηματική αγωγή – σταθερότητα και μόρφωση. Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, που οι πόροι για τα Παιδικά Χωριά SOS λιγοστεύουν, όλο και περισσότερα παιδιά έχουν ανάγκη αυτή την ασφάλεια και φροντίδα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *