Η Anytime χορηγός του Circuit ΦΙΛΠΑ

Το ενδιαφέρον της Anytime και των ανθρώπων της INTERAMERICAN για το αυτοκίνητο ξεπερνά την ασφαλιστική κάλυψη.
Πέρα από την οδική ασφάλεια, για την οποία η εταιρεία έχει αναπτύξει πολυετές πρόγραμμα ενημέρωσης για την αντιμετώπιση των οδικών κινδύνων, ενδιαφέρον υφίσταται και για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έτσι, η Anytime ήταν η μεγάλη χορηγός του Circuit των Φίλων Παλαιών Αυτοκινήτων (ΦΙΛΠΑ) που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην πίστα του αεροδρομίου Τατοΐου, την Κυριακή 16 Ιουνίου.

Με μήνυμα «η καινοτομία συναντά τις κλασσικές αξίες», η Anytime οργάνωσε στο περίπτερό της στο Τατόι τη δική της καμπάνια υπέρ της ΦΙΛΠΑ με κλήρωση δωρεάν ασφάλισης αυτοκινήτου για ένα εξάμηνο, καθώς και προσφοράς καυσίμων σε όσους ασφαλίστηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Σημειώνεται ότι στην απευθείας ασφάλιση αυτοκινήτου από το διαδίκτυο ή το τηλέφωνο η Anytime κυριαρχεί στην αγορά, με ιδιαίτερα προσιτά ασφάλιστρα συνδυασμένα με την εγγυημένη ποιότητα υπηρεσιών της INTERAMERICAN, ενώ στο πακέτο συμπεριλαμβάνεται και πλήρης οδική βοήθεια INTERAMERICAN.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Πλήθος φίλων του αυτοκινήτου βρέθηκε στο Τατόι και θαύμασε τα πανέμορφα παλαιά μοντέλα που αγωνίστηκαν στις διάφορες κατηγορίες, αλλά και τις ικανότητες των αγωνισθέντων, που τα οδήγησαν στα «όρια».



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *