Η Aviva κάνει συνεργασία με τον μεγαλύτερο ψηφιακό ασφαλιστή των ΗΠΑ, Lemonade, στην Μεγάλη Βρετανία

Μια από τις παλαιότερες και παραδοσιακές ασφαλιστικές εταιρίες της Μεγάλης Βρετανίας η AVIVA ανακοίνωσε ότι ξεκινά να συνεργάζεται τον αμερικανικό ψηφιακό ασφαλιστή Lemonade.

Η Μεγάλη Βρετανία είναι η τέταρτη  Ευρωπαϊκή Χώρα που η  Lemonade επεκτείνεται εκτός ΗΠΑ. Ηδη εχει δραστηριότητα σε  Γαλλία,  Γερμανία και Ολλανδία. 

Η Lemonade, η οποία ιδρύθηκε το 2015, θεωρείται ότι είναι η ναυαρχίδα της ασφάλισης ενοικιαστών στις ΗΠΑ από το 2016 με την χρήση τεχνολογίας. 

“Η ασφάλιση, όπως ξέρουμε, προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και εγώ. Έτσι, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά το να φέρνεις τη Lemonade στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένα είδος επιστροφής”, δήλωσε ο Daniel Schreiber, συνδιευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Lemonade. 

Η τεχνητή νοημοσύνη και τα δεδομένα μπορούν να μεταμορφώσουν τις εμπειρίες των πελατών και τον ρόλο που μπορούν να παίξουν οι ασφαλιστές στη δημιουργία ισχυρότερων κοινοτήτων», δήλωσε ο Adam Winslow, Διευθύνων Σύμβουλος της Aviva UK & Ireland General Insurance. «Ενώνοντας δυνάμεις μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι οι συναρπαστικές προτάσεις προσεγγίζουν ένα ευρύτερο φάσμα πελατών, συμπεριλαμβανομένων των ενοικιαστών, ενός υποεξυπηρετούμενου αλλά αυξανόμενου τμήματος της ασφαλιστικής αγοράς του Ηνωμένου Βασιλείου. Στην 325χρονη ιστορία μας έχουμε προσαρμοστεί και ευδοκιμήσει σε έναν κόσμο που αλλάζει και η συνεργασία μας με τη Lemonade αποτελεί ένδειξη της πρόθεσής μας να συνεχίσουμε ακριβώς αυτό».

Με πληροφορίες από businesswire.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *