Η Carglass® Εθνική Πρωταθλήτρια στα European Business Awards

Η Carglass ανακηρύχτηκε Εθνική Πρωταθλήτρια – «National Champion» στα φετινά European Business Awards, περνώντας στην δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την διεκδίκηση του τίτλου «Ruban d’Honneur».
Οι εταιρίες που τελικά θα προκριθούν για την διεκδίκηση του τίτλου «European Business» θα ανακοινωθούν στις 14 Ιανουαρίου 2014.

Η κατηγορία που διακρίθηκε η Carglass® είναι αυτή του «Customer Focus», η οποία εκφράζει και τον πελατοκεντρικό της χαρακτήρα. Στόχος της είναι η ανάδειξη της επιχειρηματικής της ανάπτυξης μέσα από ορθές πρακτικές που τοποθετούν τον πελάτη στην καρδιά της επιχείρησης. Η αντιμετώπιση, η εξυπηρέτηση, αλλά και η κάλυψη των αναγκών των πελατών της είναι το πρώτιστο μέλημα της Carglass®, όπως αυτό αποτυπώνεται σε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει.

Στα φετινά European Business Awards, δίνεται η δυνατότητα στο κοινό, να ψηφίσει on-line στο www.businessawardseurope.com την εταιρία που υποστηρίζει για τον Ευρωπαϊκό τίτλο. Η ψηφοφορία είναι ακόμη ανοιχτή και θα ολοκληρωθεί στις 2 Ιανουαρίου 2014.

Τα European Business Awards αποτελούν πλέον θεσμό, έχοντας ως στόχο την ανάδειξη επιχειρήσεων οι οποίες χρησιμοποιούν επιτυχώς εμπορικές πρακτικές στον τομέα που δραστηριοποιούνται, προάγουν την καινοτομία και εφαρμόζουν κώδικες ηθικής δεοντολογίας και συμπεριφοράς, σεβόμενες την νομοθεσία, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το περιβάλλον.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *