Η Carglass Ελλάδας ανανέωσε την «Χάρτα Διαφορετικότητας»

Για ακόμη μια χρονιά, η Carglass® Ελλάδας ανανέωσε την «Χάρτα Διαφορετικότητας», μια πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που δημιουργήθηκε ως μια προσπάθεια προώθησης της κοινωνικής ένταξης και την δημιουργία ίσων επαγγελματικών ευκαιριών. Η εταιρεία αποτελεί υπερήφανο μέλος της «Χάρτας Διαφορετικότητας» ήδη από το 2021.

Η ισότητα και η αμεροληψία στον επαγγελματικό χώρο αποτελούν δέσμευση που πηγάζει από τους βασικούς πυλώνες της Carglass® και επικυρώνονται μέσα από την προσφορά ενός δίκαιου και ασφαλούς περιβάλλοντος για τους Ανθρώπους της. Η κουλτούρα της διαφορετικότητας προκύπτει και από τον πολυεθνικό χαρακτήρα της μητρικής εταιρείας της Carglass®, του ομίλου Belron®, που έχει παρουσία σε 35 χώρες. 

Ακολουθήστε μας στο Google News

Με την εφαρμογή πρακτικών που προωθούν και ενισχύουν την κοινωνική ενσωμάτωση και ένταξη της ποικιλομορφίας στις εταιρικές της δομές, η Carglass® στέκεται δίπλα στους Ανθρώπους της, στηρίζοντας τη διαφορετικότητα τους και προσφέροντας ίσες ευκαιρίες εξέλιξης. Επιπλέον, η πολυεθνική της κουλτούρα έχει συμβάλει καταλυτικά στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος χωρίς εθνικιστικές, φυλετικές ή άλλου είδους διακρίσεις. 

Η Carglass® δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει τις δράσεις που προάγουν την ισότητα και διατηρεί τα στοιχεία της κουλτούρας της που ενισχύουν την διαφορετικότητα, με απόλυτο σεβασμό προς το κοινωνικό σύνολο.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *