Η Clip News στη FIBEPmibe Commission

Η σημαντικότητα του όρου Media Intelligence Business Ecosystem και η διάδοσή του στην αγορά

Σε απόλυτη ευθυγράμμιση με τον όρο του Media Intelligence Business Ecosystem (MIBE) της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP) βρίσκονται οι στόχοι της Clip News Α.Ε., η οποία με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει πως η VP Media Intelligence της εταιρείας, Κατερίνα Κεχαγιά, ανέλαβε τη θέση FIBEPmibe Commission Head for Southern & Western Europe.

Στο πρόσφατο World Media Intelligence Congress που διοργάνωσε η FIBEP επισημάνθηκε έντονα η ανάγκη να αναπτυχθεί περαιτέρω η έννοια του Media Intelligence Business Ecosystem (MIBE). Πρόκειται για ένα οικοσύστημα που περιλαμβάνει τους τέσσερις βασικούς πυλώνες του κλάδου: Copyright and Regulations, Content and Platforms, Technology και Research and Standards. Οι πυλώνες αυτοί αλληλεπιδρούν και αλληλοκαλύπτονται, ενώ αποτελούν τη βάση του Media Intelligence Industry.

«Πρόκειται για μια προσπάθεια καταγραφής, διάδοσης και εμπλουτισμού του Media Intelligence οικοσυστήματος, ενώνοντας όλους τους μετέχοντες σε αυτό: Εταιρείες Monitoring & Analysis, εταιρείες PR & Marketing, δημοσιογράφους, εκδότες και content providers, επίσημους φορείς, εταιρείες τεχνολογίας και λογισμικού, online πλατφόρμες, εκπαιδευτικά ιδρύματα & πανεπιστήμια. Η Clip News θα συνεχίσει να ενισχύει την προσπάθεια ενδυνάμωσης και εξάπλωσης του MIBE, όπως κάνει ήδη μέσα από τις υπηρεσίες της», δηλώνει η κα Κεχαγιά.

H Clip News είναι μέλος της FIBEP από το 2002. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων έχει συνεισφέρει στο έργο της Ένωσης από διάφορες θέσεις, ενώ έχει φιλοξενήσει στη Θεσσαλονίκη το παγκόσμιο συνέδριο της FIBEP το 2011. Με τη φετινή συμμετοχή της στη FIBEPmibe Commission, η Clip News θα δώσει περαιτέρω έμφαση στην εξάπλωση της έννοιας και των υπηρεσιών Media Intelligence στην αγορά, ως το καλύτερο μέσο για την πλήρη κατανόηση και ανάλυση της παρουσίας μιας εταιρείας ή ενός brand στη δημόσια σφαίρα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *