Η CNP ΖΩΗΣ δίπλα σε κάθε μητέρα. Με σιγουριά και ασφάλεια

Γιορτή της Μητέρας: Μία μέρα ξεχωριστή για μια σχέση παντοτινή!

 O ρόλος της γυναίκας – μητέρας στην οικογένεια και ευρύτερα την κοινωνία, ήταν και θα είναι πάντα ξεχωριστός και πολύτιμος. Ρόλος προστασίας και φροντίδας, σε κάθε στιγμή της ζωής μας! 

Η CNP ΖΩΗΣ στέκεται διαχρονικά στο πλευρό της σύγχρονης μητέρας και, με την ευκαιρία της γιορτής της, την Κυριακή 8 Μαΐου,  παρέχει το εξελιγμένο και εξειδικευμένο ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care. ‘Ένα ευέλικτο πρόγραμμα, ειδικά σχεδιασμένο στην κάλυψη δύσκολων περιστατικών υγείας, που προσφέρει σιγουριά και ασφάλεια. 

H CNP ΖΩΗΣ, είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο Όμιλος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφαλιστικών λύσεων που να καλύπτουν όσο το δυνατό καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Bonjour Woman’s Care μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.cnpzois.com) ή να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά μας γραφεία (τηλ. 210 3279420 – email: cnpzois@cnpgreece.com), ή με έναν από τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς μας διαμεσολαβητές. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *