Η Cyber ​​Lev ανακοινώνει την κυκλοφορία προσωπικού ασφαλιστικού προϊόντος κυβερνοασφάλισης

Η Cyber ​​Lev  ανακοίνωσε ένα νέο της προϊόν το Personal Cyber ​​Insurance,  το οποίο καλύπτει  τους κινδύνους ζημιών σε ψηφιακές συσκευές και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο.

Η επίσημη ημερομηνία έναρξης της Personal Cyber ​​Insurance θα είναι τον επόμενο μήνα. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ρουμανία, Πολωνία και Κροατία. 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.cyberlevins.com

Σε σχετική ανακοίνωση της η Cyber ​​Lev επισημαίνει τα παρακάτω: 

Στον σημερινό κόσμο που βασίζεται στην τεχνολογία και τα δεδομένα, όλοι  είναι εκτεθειμένοι στους αυξανόμενους κινδύνους στον κυβερνοχώρο.

Η Cyber ​​Lev προσφέρει μια πλήρη σειρά ασφαλιστικών λύσεων στον κυβερνοχώρο για την προστασία των πελατών της  στο ψηφιακό κόσμο. 

Εμπνευσμένη από τη συνεχή ψηφιοποίηση των διαδικασιών, η κυβερνο-ομάδα της εταιρείας αποφάσισε να δημιουργήσει ένα προϊόν που προστατεύει τις ψηφιακές συσκευές τόσο από μηχανικές βλάβες όσο και από κυβερνοεπιθέσεις.

Τα περισσότερα ασφαλιστήρια συμβόλαια στον κυβερνοχώρο απευθύνονται μόνο σε επιχειρήσεις, αλλά η Cyber ​​Lev έχει σχέδια και για  τους ιδιώτες, τις οικογένειες, αλλά και τα ζευγάρια.  Αυτό είναι ευλογία, καθώς οι παραβιάσεις δεδομένων δεν συμβαίνουν μόνο σε εταιρείες. 

Η ασφαλιστική κάλυψη  για μεμονωμένους πελάτες περιλαμβάνει επίσης ζημιές και κλεμμένες συσκευές, αποκατάσταση κλοπής, ταυτότητας, αντικατάσταση ή επισκευή ηλεκτρονικών δεδομένων σε κίνδυνο, καθώς και πρόσθετη κάλυψη για διαδικτυακό εκφοβισμό οικονομικές απώλειες και πολλά άλλα.

Αυτό το προϊόν είναι το πρώτο στο είδος του και συνδυάζει προστασία ψηφιακών συσκευών και ασφάλεια στον κυβερνοχώρο.

Η πρωτοποριακή ασφαλιστική εταιρεία συνδυάζει την ισραηλινή τεχνογνωσία με προηγμένες τεχνολογικές λύσεις για να παρέχει ένα ασφαλές περιβάλλον που υποστηρίζεται από κάλυψη για τους πελάτες της.

Η προσέγγιση της Cyber ​​Lev είναι η πρόληψη των κυβερνοεπιθέσεων. Ως εκ τούτου, η εταιρεία διαθέτει εσωτερικό Κέντρο Λειτουργίας Ασφαλείας (SOC) διαθέσιμο 24/7 για κλήση που ανταποκρίνεται άμεσα σε περίπτωση κυβερνοεπίθεσης. Ειδικοί ανώτατου επιπέδου θα βοηθήσουν τον πελάτη  εντός της συμφωνηθείσας χρονικής περιόδου και θα διασφαλίζουν ότι η ζημιά περιορίζεται στο ελάχιστο. 

Η Cyber ​​Lev συνεργάζεται με μεγάλες  εταιρείες, μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις και άτομα. Επιπλέον, τα ολοκληρωμένα ασφαλιστικά προϊόντα της εταιρείας έχουν αναπτυχθεί  σε συνεργασία με μερικούς από τους πιο γνωστούς ειδικούς στον τομέα της κυβερνοασφάλειας στον κόσμο 

Ο Oren Elimelech  και η ομάδα του:

“Παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση που βασίζεται στη γνώση, την εμπειρία και την ευελιξία. 

Η ασφάλειά μας στον κυβερνοχώρο

Η λύση είναι προληπτική, που σημαίνει ότι κατανοούμε τους παράγοντες απειλών, την ασφάλεια πληροφοριών και τις επιχειρήσεις συνδυάζοντας την τεράστια εμπειρία που έχουμε ως ομάδα και για τους δύο. Η Cyber Lev και η αξία που φέρνω είναι που αλλάζει το παιχνίδι. Η διαδικασία αναδοχής μας είναι γρήγορη, αποτελεσματική και αποδοτική  για να προστατεύσουμε τους  πελάτες μας  παρακολουθώντας ενεργά κάθε ύποπτη δραστηριότητα που έρχεται από και προς το Διαδίκτυο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χωρίς να διαταράσσεται η ιδιωτικότητά τους και η καθημερινή τους εργασία. Το συμπληρώνουμε με το Threat Intelligence Η ισραηλινή εφευρετικότητα είναι αυτό που μας διαφοροποιεί από τους υπόλοιπους.” 

Ειδικός στον τομέα της κυβερνοασφάλειας στον κόσμο και Γενικός Συνεργάτης για την Cyber Lev, Oren Elimelech.

Η Cyber Lev Ins είναι τμήμα της Lev Ins, μιας ασφαλιστικής εταιρείας με 25ετή εμπειρία στη διαχείριση κινδύνων σε ευρωπαϊκές αγορές. Το τμήμα cyber είναι πρωτοπόρο στην ανάπτυξη πρωτότυπων και καινοτόμων προϊόντων με στόχο την αξιολόγηση κινδύνου, την αναδοχή στον κυβερνοχώρο, την ανίχνευση και πρόληψη κυβερνοεπιθέσεων, ταυτοποίηση της διαδικτυακής απάτης , τη διερεύνηση εγκλημάτων υψηλής τεχνολογίας και την προστασία της πνευματικής ιδιοκτησίας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *