Η Designia Insurance Brokers υποστήριξε το 14ο Συνέδριο Credit Risk Management της ICAP

Η Designia Insurance Brokers υποστήριξε, από τη θέση του Distinguished Sponsor, το Συνέδριο Credit Risk Management της ICAP, ενός καθιερωμένου θεσμού που για 14 χρόνια προβάλλει τις εξελίξεις στο χώρο του πιστωτικού και συνδεδεμένων κινδύνων, με την Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Designia Insurance Brokers, να συμμετέχει στο πάνελ με τίτλο «ESG: Πλαίσιο και Εργαλεία για Βιώσιμη Ανάπτυξη».

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε με τη υποστήριξη της Designia Insurance Brokers, ήταν οι εξελίξεις στα θέματα πιστωτικού κινδύνου στην εποχή μετά την πανδημία. Καθώς οι αλλαγές στον ελληνικό και διεθνή οικονομικό, τεχνολογικό και πολιτικό χώρο φέρνουν σημαντικές εξελίξεις στο χώρο της επιχειρηματικότητας, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αναλύθηκαν οι περιοχές επιχειρηματικότητας και διευρυμένης διαχείρισης πιστωτικού και επιχειρηματικού κινδύνου που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρήσεις και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα. Μέσα από τη συμμετοχή της στο συνέδριο, η Designia Insurance Brokers αφουγκράζεται τις σημερινές και αυριανές ανάγκες των πελατών, ώστε να απαντά σε αυτές με υπηρεσίες που δημιουργούν αξία.  

Ακολουθήστε μας στο Google News

Συμμετέχοντας στη συζήτηση για το πλαίσιο και τα εργαλεία του ESG, η Άννυ Τρύφων, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Designia Insurance Brokers, ανέφερε: «Οι σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις περιλαμβάνουν τα εργαλεία που οδηγούν τις επιχειρήσεις να υιοθετήσουν την ESG φιλοσοφία, διαμορφώνοντας την κουλτούρα που απαιτείται για την προσαρμογή τους. Σημαντικός σύμμαχος όλων μας σε όλη αυτή την πορεία είναι η τεχνολογία, η οποία βοηθάει τόσο στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, όσο και στη βέλτιστη διαχείριση του ρίσκου, μέσα από λύσεις που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, το ΑΙ και το ΙοΤ».

Η Designia Insurance Brokers παρέχει υπηρεσίες risk management και μεσιτείας ασφαλίσεων. Συνεργάζεται με πάνω από 40 ελληνικές ασφαλιστικές και αντασφαλιστικές εταιρείες, καθώς και με κορυφαίους ασφαλιστικούς οίκους του εξωτερικού. Διαθέτει ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών, εξυπηρετώντας τους στρατηγικούς στόχους και τις ανάγκες των συνεργατών και των πελατών της, με πρωτοπόρες και ευέλικτες ασφαλιστικές λύσεις που συμβάλλουν σε ένα βιώσιμο μέλλον για το επιχειρηματικό οικοσύστημα.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *