Η ERGO Ασφαλιστική σας ταξιδεύει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνα


Η ERGO Ασφαλιστική, η Νο 1 εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά, ως Μέγας Χορηγός, τους αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.
Μετά από την επιτυχημένη διεξαγωγή του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας την περασμένη Κυριακή με Μεγάλο Χορηγό την ERGO, ο θεσμός των αγώνων Run Greece σε επτά πόλεις της Ελλάδας ξεκινά το “ταξίδι” του στις 24 Μαρτίου 2018.
Πρώτος σταθμός του “ταξιδιού” είναι η πόλη της Λάρισας, όπου η εταιρεία μας θα έχει αγωνιστική συμμετοχή με τη δική της ERGO Running Team, που απαρτίζεται από 70 μέλη και ομάδα Επίσημων Εμψυχωτών στη διαδρομή των αγώνων.
Η υποστήριξη όμως της εταιρείας δεν σταματά εδώ. Η ERGO Ασφαλιστική συνδέει τους αγώνες Run Greece με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας (ΑΜΑ). Συγκεκριμένα, την ημέρα διεξαγωγής του AMA, στις 11 Νοεμβρίου 2018, διοργανώνει, όπως και πέρσι, τον “τελικό” όλων των φετινών αγώνων της σειράς RUN GREECE, όπου οι νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά (7) κατά τόπους αγώνες RUN GREECE θα συμμετάσχουν στον Αγώνα Δρόμου ERGO 3χλμ. εκπροσωπώντας την Περιφέρειά τους.
Μετά το πέρας του αγώνα στην πόλη της Λάρισας (και αφού ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα από την αρμόδια επιτροπή), η εταιρεία μας θα παραδώσει το “εισιτήριο συμμετοχής” μαζί με την παροχή προγράμματος φιλοξενίας, στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Θεσσαλίας στον “τελικό” των Run Greece.
Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Το δικό μας μήνυμα απλό: “Έργο μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια και αγώνα”.
Το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018 και ώρα 16:00, σας περιμένουμε όλους στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, για να τρέξουμε, να εμψυχώσουμε, να ενθαρρύνουμε, και να κάνουμε όλοι μαζί, ένα ακόμη βήμα μπροστά!Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *