Η Greek Team της ΕΧΙΝ που φέρεται να προκρίθηκε για την αγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Δείτε ποιοι συγκροτούν την EXIN Partners που φέρεται να είναι ο νικητής για την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Από αριστερά, οι Ελληνοαμερικανοί John Koudounis και John Calamos και οι Έλληνες Παύλος Κανελλόπουλος και Νικόλαος Αδαμαντιάδης

Η EXIN Partners, αποτελείται από τον John Calamos και τον John Koudounis από την Calamos Investments, τον ασφαλιστικό εμπειρογνώμονα Matthew Fairfield και τους Παύλο Κανελλόπουλο και Νικόλαου Αδαμαντιάδη της AIG.
Όπως αναφέρει το greece.greekreporter.com, ο Γιάννης Κουδούνης, είναι Έλληνοαμερικανός με 30 χρόνια εμπειρίας που ανέλαβε το 2016 στο πηδάλιο της εταιρείας Calamos Asset Management από τον ιδρυτή Ιωάννη Καλάμο. Η Calamos Asset Management δραστηριοποιείται στον τομέα των επενδύσεων από το 1977 και διαχειρίζεται πάνω από 20 δισεκατομμύρια δολάρια. Ο Γιάννης Κουδούνης είναι σπαρτιατικής καταγωγής. Είναι ο πρώτος απόφοιτος της οικογένειάς του, από ένα πανεπιστήμιο του Ivy League, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη του συναλλαγή στη Wall Street μόλις λίγους μήνες μετά την αποφοίτησή του – είναι ο νεότερος επενδυτικός τραπεζίτης που είχε ποτέ προσλάβει ο Merrill Lynch. Ήταν επίσης ο νεότερος διευθύνων σύμβουλος οποιασδήποτε επιχείρησης της Wall Street όταν διορίστηκε (2010 για την Mizuho Securities USA).
Οι Κανελλόπουλος – Αδαμαντίαδης είναι εταίροι της EXIN στην Αθήνα, μια εδραιωμένη εταιρική σχέση που οδήγησε στην εξαγορά της AIG Group από την EXIN Partners, ενώ ο Matt Fairfield, ο μόνος μη Έλληνας εταίρος, έχει 26 χρόνια εμπειρίας στην ασφαλιστική αγορά.

«Γνωρίζουμε την ασφαλιστική αγορά και γνωρίζουμε την Ελλάδα. Είμαστε μακροπρόθεσμοι επενδυτές και θα έρθουμε στην Ελλάδα για να μείνουμε “είπε προηγουμένως ο Διευθύνων Σύμβουλος της Calamos John Koudounis.
Πηγή : greece.greekreporter.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *