Η Groupama και η Interlife που δεν θα έλεγαν όχι σε πιθανές εξαγορές και η Euroins που πάει στην 87η ΔΕΘ

Η Groupama Ασφαλιστική οχι απλά έχει ριζώσει στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά …αλλά πάντα είχε και έχει σχέδια να κάνει εξαγορά. Αυτά τα είπε ξεκάθαρα  ο Olivier Pequeux, αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος του Γαλλικού Ασφαλιστικού Ομίλου Groupama σε συνέντευξη που έδωσε προ ημερών στο Πρώτο Θέμα …κόβοντας την όρεξη κάποιων σεναριογράφων που κατά καιρούς “θολώνουν” νερά στην αγορά.

Στο παιχνίδι για ενδεχόμενη εξαγορά είναι η  μοναδική ασφαλιστική εταιρία της χώρας  εισηγμένη στην κύρια αγορά του Χρηματιστηρίου της Αθήνας ,η Ιnterlife Ασφαλιστική. Το   είπε προ ημερών, στο bankingnews.gr ο CEO και ιδρυτής της εταιρίας,  με έδρα την θεσσαλονίκη,  Γ. Βοτσαρίδης.

Μπες στο κανάλι μας στο youtube για μια νέα εμπειρία στην ασφαλιστική ενημέρωση

Και εδώ είδαμε σεναριογράφους να αφήνουν άλλα υπονοούμενα…με αφορμή μια ειλημμένη, από το 2022, απόφαση της Γ.Σ των μετόχων της να βγει η μετοχή από το Χρηματιστήριο της Κύπρου (ΧΑΚ), που ήταν από το 2012, αφού τον Γενάρη του 2021 διαπραγματεύεται στην κύρια αγορά του  ΧΑΑ , οπότε δεν είχε κανένα λόγο να παραμένει και στην πλατφόρμα του ΧΑΚ !

Στην φετινή διοργάνωση της 87η ΔΕΘ τιμώμενη χώρα είναι θα η Βουλγαρία και η παρουσία του κορυφαίου  Βουλγαρικού χρηματοοικονομικού και ενεργειακού  Ομίλου Eurohold  θα είναι μια από τις βασικές παρουσίες της χώρας. 

Έχοντας, προς το παρόν, ως μοναδική εταιρική παρουσία στην χώρας μας  τον ασφαλιστικό  του βραχίονα την  Euroins ,  με  την Euroins  Ελλάδος , το εδώ υποκατάστημα της ασφαλιστικής θα έχει έντονη παρουσία στην έκθεση. Άλλωστε πρόσφατα το υποκατάστημα της Ελλάδας επεκτάθηκε πέρα από την ασφάλιση οχημάτων και  στην ασφάλιση κατοικιών και προσωπικού ατυχήματος με δύο νέα προϊόντα ανοίγοντας μεγαλύτερους ορίζοντες  για την εδώ αγορά. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *