Η ING Ελλάδος: Κορυφαία εταιρεία στο διαγωνισμό Βusiness IT Excellence (BITE)


Η ING Ελλάδος βραβεύτηκε ως η κορυφαία εταιρεία στο διαγωνισμό Βusiness IT Excellence(BITE) Awards 2013 στον τομέα του Information Security με το έργο «Forecast To Yellow».
Η εκδήλωση για την βράβευση των οργανισμών που συμμετείχαν στο διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε τη Τέταρτη, 10 Ιουλίου 2013, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental.
Η ΙΝG κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στο διαγωνισμό με ένα έργο που είχε στόχο τη μείωση του κινδύνου της διαχείρισης της πληροφορίας στα πληροφοριακά συστήματα και τις εφαρμογές της εταιρίας.
Η διάκριση αυτή έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς στον τομέα του Information Security, αντίστοιχα βραβεία δίνονται συνήθως σε εταιρείες τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών και όχι σε εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου», σημειώνεται σχετικά.
Τα βραβεία διοργανώθηκαν από το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το περιοδικό netweek της Boussias Communications.
Στόχος των βραβείων ήταν να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πιο επιτυχημένες καινοτόμες πρακτικές και στρατηγικές αξιοποίησης των τεχνολογιών πληροφορικής & επικοινωνιών. Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος τμήματα IT από 150 μεγάλους οργανισμούς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, πολλοί εκ των οποίων ήταν πολυεθνικές εταιρείες από τον τραπεζικό τομέα, τις τηλεπικοινωνίες, τη βιομηχανία, το εμπόριο και το δημόσιο

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *