Η Interamerican επιβράβευσε τους παραγωγικούς συνεργάτες της με ταξίδι στην Αφρική

Ένα αλησμόνητο ταξίδι στην Αφρική, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ήταν το έπαθλο της διάκρισης των συνεργατών του Δικτύου Πωλήσεων Agency της INTERAMERICAN, στη βάση των αποτελεσμάτων παραγωγής του 2015.
034557322
Στην αφρικανική ήπειρο ταξίδεψαν συνολικά 49 συνεργάτες -συντονιστές και ασφαλιστικοί σύμβουλοι- και 10 συνοδοί, με επικεφαλής τον νέο Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Γιάννη Καντώρο και διοικητικά στελέχη πωλήσεων.

Η Τανζανία και η Ζανζιβάρη ήταν στο επίκεντρο του τουριστικού ενδιαφέροντος. Το εθνικό πάρκο Ταρανγκίρε, το τεράστιο, καταπράσινο βαθύπεδο του μεγαλύτερου κρατήρα ηφαιστείου στον πλανήτη, του Νγκορονγκόρο, μέσα στην ξερή σαβάνα, ένας επίγειος παράδεισος με τη μοναδική αφρικανική πανίδα, τροφοδότησαν την αποστολή με μοναδικές εμπειρίες επαφής με την άγρια φύση. Η Στόουν Τάουν στη Ζανζιβάρη έδωσε το στίγμα του σύγχρονου, αστικού αφρικανικού περιβάλλοντος με έντονο το αραβικό στοιχείο, ενώ η Ντόχα ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός άφιξης και αναχώρησης της αποστολής της INTERAMERICANΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *