Η INTERAMERICAN στο παγκόσμιο συνέδριο της GAMA

Ιδιαίτερα αισθητή ήταν και φέτος η παρουσία της INTERAMERICAN στη μεγάλη ετήσια συνάντηση των κορυφαίων managers γραφείων Πωλήσεων από όλο τον κόσμο, στο συνέδριο της GAMA International που διεξήχθη από τις 10 έως τις 13 Μαρτίου στο Σαν Ντιέγκο, στην Καλιφόρνια.

Η εταιρεία είχε συμμετοχή με έξι συντονιστές του δικτύου Agency, τους: Αν. Αντωνάκο, Η. Αντωνίου, Φ. Θωμόπουλο, Κ. Παναγόπουλο, Ι. Τοζακίδη και Ν. Χαμουζά, που τους συνόδευσαν οι Γ. Μαυρέλης, γενικός διευθυντής ασφαλιστικών εργασιών και Ι. Καντώρος, γενικός διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ. Την εξαιρετική διάκριση του First in Class Award εισέπραξε φέτος ο Τάσος Αντωνάκος. Πρόκειται για την ανώτατη διάκριση που αποδίδει η GAMA International «για τη διακεκριμένη ηγεσία στην τέχνη και επιστήμη της δημιουργίας ασφαλιστικών συμβούλων στο Agency System». Επί σειρά ετών, οι κορυφαίοι συντονιστές της INTERAMERICAN έχουν τιμηθεί με αυτή τη διάκριση.

Στο επίπεδο της γνώσης το συνέδριο της GAMA αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για την ανάπτυξη των συμμετεχόντων που, όπως επισημαίνουν τα ανώτατα διοικητικά στελέχη της εταιρείας Γ. Μαυρέλης και Ι. Καντώρος, που παρακολούθησαν τις εργασίες του «Lamp13», διευρύνει τον δρόμο για τη σύγχρονη οργάνωση ενός Γραφείου Πωλήσεων και την ενίσχυση του επαγγελματισμού στις πωλήσεις, από τις τεχνικές προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών μέχρι τις διαδικασίες και την υποστήριξη του πελάτη. Η INTERAMERICAN επενδύει σταθερά στη συμμετοχή των συντονιστών και των ασφαλιστικών συμβούλων του δικτύου Agency στα μεγάλα συνέδρια παγκόσμιων οργανισμών, όπως είναι η GAMA και το Million Dollars Round Table (MDRT).Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *