Η International Life εγκαινίασε τα νέα γραφεία της στη Ρόδο

Περισσότεροι από 250 συνεργάτες και φίλοι έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποίησε η International Life για τα εγκαίνια των νέων γραφέων της στη Ρόδο.
Οι νέες εγκαταστάσεις του Υποκαταστήματος Ρόδου με επικεφαλής τον Agency Manager κ. Γιάννη Γκαβογιάννη στεγάζονται επί των οδών Εθνικής Αντιστάσεως & Διγενή Ακρίτα στη Ρόδο.

Ο κ. Γκαβογιάννης ξεκίνησε την πορεία του ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην International Life το 2003. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, κατάφερε στα χρόνια που ακολούθησαν να εξελιχθεί σε Agency Manager και από το 2010 ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή καταστήματος στη Ρόδο.

Ακολουθήστε μας στο Google News

088Την εκδήλωση των εγκαινίων των νέων γραφείων τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου κ. Γιάννης Μπράβος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Γιάννης Φουρλής, καθώς και ο Διευθυντής Agency System και Εκπαίδευσης, κ. Κλέαρχος Πεφάνιος και ο Area Manager του Υποκαταστήματος κ. Κωστής Λιαρομμάτης, ενώ παραβρέθηκαν επίσης στελέχη, φίλοι και συνεργάτες του Υποκαταστήματος της Ρόδου.

Μετά τον αγιασμό των νέων γραφείων, ακολούθησε η ετήσια κοπή της πρωτοχρονιάτικής πίτας, ενώ πραγματοποιήθηκαν και οι βραβεύσεις των συνεργατών με την καλύτερη επίδοση την χρονιά που πέρασε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιάννης Μπράβος δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τους συνεργάτες μας στη νέα έδρα των γραφείων μας στη Ρόδο. Το Υποκατάστημα της International Life στη Ρόδο αποτελεί ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα της Εταιρείας μας με συνεχή αύξηση της επίδοσής του. Συγχαίρουμε τον κ. Γκαβογιάννη για την έως τώρα ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του και παραμένουμε πάντα στο πλευρό των συνεργατών μας. Στη International Life θέτουμε τον πήχη ψηλά για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *