Η MetLife βραβεύεται για 2η φορά ως ένας από τους ηγέτες της Ελληνικής αγοράς

Η MetLife βραβεύθηκε για 2η φορά, στα πλαίσια του θεσμού «True Leaders», ως ένας από τους ηγέτες της Ελληνικής αγοράς, με βάση τις επιδόσεις της κατά το 2013.

769976Η τελετή απονομής βραβείων έγινε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, ενώ το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Μαζαράκης.
Ο θεσμός των βραβείων «TrueLeaders» οργανώνεται από την ICAPGroupαπό το 2011 και έχει ως στόχο να τιμήσει τις Εταιρείες και τους Ομίλους – Ηγέτες, βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια, την Κερδοφορία, την Αύξηση Προσωπικού, την υψηλή Πιστοληπτική Ικανότητα (ICAPScore) και την κορυφαία θέση στον Κλάδο.
Ο κ. Μαζαράκης, αναφερόμενος στηνβράβευση της Εταιρείας,τόνισε: «Η φετινή διάκριση της MetLife ως ένας από τους ηγέτες της Ελληνικής αγοράς, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς,πέρα από το γεγονός ότι υπογραμμίζει για ακόμη μια φορά την κορυφαία θέση και αξιοπιστία της, ταυτόχρονα, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της σταθερότητας και τηςαναπτυξιακής δυναμικήςπου την διακρίνει σε ένα περιβάλλον,όπως ήταν αυτό του 2013, που χαρακτηρίστηκε από ιδιαίτερες δυσκολίες και ισχυρές προκλήσεις.
Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε αυτήν την επιτυχημένη πορεία της Εταιρείας διαδραματίζουν οι συνεργάτες της, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και σε διοικητικό επίπεδο. Οι υψηλές ικανότητες και ο επαγγελματισμόςπου διακρίνει τους ανθρώπους της MetLifeαποτελούν ένα από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της εταιρείας που της δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίζει να ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία στις υψηλές απαιτήσεις της ελληνικής Ασφαλιστικής αγοράς του σήμερα, δημιουργώντας ένα περιβάλλον ασφάλειας και εμπιστοσύνης τόσο για τους ασφαλισμένους της, όσο και τους συνεργάτες της σε όλα τα επίπεδα».

Ακολουθήστε μας στο Google NewsΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *