Η Microsoft ανακοίνωσε συνεργασία με την Cyber ​​Insurance Firm At-Bay

Η Microsoft θα συνάψει πολυετή συνεργασία με την At-Bay, μια ασφαλιστική εταιρεία με έδρα το Σαν Φρανσίσκο που επικεντρώνεται στα δεδομένα των  επιχειρήσεων.

Η εταιρεία ανέφερε  ότι οι επιχειρήσεις που εδρεύουν στις ΗΠΑ και χρησιμοποιούν το Microsoft 365 μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 15% στα ασφάλιστρα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων At-Bay εάν ​​λάβουν περαιτέρω μέτρα για να διασφαλίσουν ότι το περιβάλλον τους είναι ασφαλές, όπως η εφαρμογή ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων και το Windows Defender για το Office 365.

Δεν αφορά μόνο την κάλυψη πιθανών απωλειών λόγω δαπανηρής παραβίασης δεδομένων-η At-Bay παρακολουθεί ενεργά την ασφάλεια δικτύου των πελατών της και συμβουλεύεται πώς να ενισχύσει περαιτέρω τις ευάλωτες περιοχές. Η ασφαλιστική εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι πελάτες της έχουν επτά φορές λιγότερες πιθανότητες να υποστούν επίθεση ransomware, σε σύγκριση με τον μέσο όρο του κλάδου.

Αυτό το επιπλέον επίπεδο προστασίας που εκτείνεται πέρα ​​από ένα τυπικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι ο λόγος για τον οποίο η At-Bay ήταν μια εύκολη επιλογή για τη Microsoft να συνεργαστεί, σύμφωνα με τον εταιρικο αντιπρόεδρο της Microsoft για θέματα ασφάλειας, συμμόρφωσης και ταυτότητας

Πηγή: rcpmag.comΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *