Η NN Hellas απαντά στις ανακοινώσεις ΕΕΑΕ και ΠΣΣΑΣ για τις συμβάσεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών

“Σε απάντηση των πρόσφατων ανακοινώσεων της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδας και του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων, η ΝΝ Hellas διαψεύδει ότι ερμηνεύει τη μη υπογραφή των νέων συμβάσεων από ορισμένους συνεργάτες ως παραίτηση και ότι διακόπτει την καταβολή προμηθειών σε αυτούς. Σε απόλυτη συμμόρφωση με το Ν. 4583/2018, σε περίπτωση καταγγελίας η Εταιρία καταβάλλει τις αναλογούσες προμήθειες.”

Αυτό επισημαίνει σημερινή ανακοίνωση της NN Hellas αναφέροντας και τα παρακάτω: 

“Επίσης, όπως έχει επανειλημμένα τονισθεί, η NN Hellas τηρεί και εφαρμόζει το νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο, τόσο ως προς το γράμμα όσο και ως προς το πνεύμα και συμπεριφέρεται σε όλους τους συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεών της με απόλυτο σεβασμό και ακεραιότητα, σύμφωνα με τις εταιρικές της αξίες. Κατά συνέπεια, πάσης φύσεως εσφαλμένες ερμηνείες των νέων συμβάσεων και του νομοθετικού πλαισίου (όπως, ενδεικτικά, ότι δήθεν η Εταιρία επιδιώκει να τροποποιεί μονομερώς τον Κανονισμό Πωλήσεων) αφορούν αποκλειστικά τους εμπνευστές τέτοιων ερμηνειών και όσους τις αναπαράγουν και σε καμία περίπτωση την Εταιρία ή τις αρμόδιες Αρχές.

Τέλος, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί ερμηνεύεται ως «καθυστέρηση» από πλευράς της Εταιρίας το γεγονός ότι δόθηκε σε όλους τους συνεργάτες ο χρόνος αλλά και η ενημέρωση ώστε να αποφασίσουν αντικειμενικά εάν θα προχωρήσουν στην υπογραφή των νέων συμβάσεων. Σημειωτέον ότι η συντριπτική πλειοψηφία των συνεργατών μας υπέγραψε τις νέες συμβάσεις, γεγονός που δημιουργεί εύλογες απορίες ως προς την αντιπροσωπευτικότητα των ανωτέρω φορέων.”Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *