Η NN Life & Pensions ολοκληρώνει την εξαγορά της θυγατρικής ασφαλιστικής εταιρίας ζωής της ABN AMRO Verzekeringen

Ο Όμιλος NN, η ABN AMRO Bank και η κοινοπραξία τους ABN AMRO Verzekeringen (AAV) ανακοίνωσαν την Παρασκευή ότι ολοκλήρωσαν την πώληση της θυγατρικής ασφαλιστικής εταιρείας ζωής της AAV στην Nationale-Nederlanden Levensverzekering Maatschappij N.V. (NN Life & Pensions).

Το κλείσιμο της συναλλαγής, το οποίο ανακοινώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2022, ακολουθεί την εκπλήρωση των συνήθων όρων κλεισίματος, συμπεριλαμβανομένης της λήψης όλων των απαραίτητων ρυθμιστικών εγκρίσεων.

Η AAV είναι μια κοινοπραξία μεταξύ της NN Group (51%) και της ABN AMRO Bank (49%) που παρέχει ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες σε πάνω από ένα εκατομμύριο ιδιώτες και εταιρικούς πελάτες. Όπως ανακοινώθηκε προηγουμένως, η ABN AMRO Bank και ο Όμιλος NN συμφώνησαν να παρατείνουν την επιτυχημένη συνεργασία τους στην AAV κατά 5 χρόνια έως το 2038, εάν πληρούνται ορισμένα συνήθη κριτήρια απόδοσης. Μετά τη συναλλαγή, η AAV θα επικεντρωθεί στην ασφάλιση ζημιών και στις δραστηριότητές της στην μεσιτεία ασφαλίσεων.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *