Η Prime Insurance η μεγαλύτερη μικτή ασφαλιστική εταιρία της Κύπρου

Η Prime Insurance συμπληρώνει, το 2019, 20 χρόνια δημιουργικής παρουσίας στα ασφαλιστικά δρώμενα της Κύπρου και είναι η μεγαλύτερη μικτή ασφαλιστική εταιρεία στη χώρα μας, με άδεια άσκησης εργασιών σε Κλάδο Ζωής, Υγείας και Γενικούς Κλάδους.

Η Prime έχει συνεργασία με 150 διαμεσολαβητές στην Κύπρο και έχει στο ενεργητικό της πέραν των 60.000 ασφαλιστηρίων συμβολαίων σε ισχύ, που μεταφράζονται σε περίπου 42.000.000 ευρώ ασφάλιστρα (6η θέση σε μερίδιο αγοράς), ενώ το σύνολο των περιουσιακών της στοιχείων ξεπερνούν τα €140.000.000. Επίσης, διαθέτει υποκατάστημα στην Ελλάδα, με δραστηριοποίηση σε Γενικούς Κλάδους και Υγεία, με ασφάλιστρα που ξεπερνούν τα 30.000.000 ευρώ.
Με σοβαρότητα και αξιοπιστία στο χώρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας, με πείρα και τεχνογνωσία και με επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τον άνθρωπο, ακολουθεί μια εντυπωσιακή πορεία ανάπτυξης και προόδου.
Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και την αποφασιστική αντιμετώπιση των προκλήσεων της ασφαλιστικής αγοράς στο μέλλον, η Prime Insurance προχώρησε πρόσφατα σε αναδιοργάνωση και αλλαγές στη διευθυντική πυραμίδα η οποία συνοδεύτηκε από αποχώρηση μικρής ομάδας διαμεσολαβητών. Εξειδικευμένοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της εταιρείας μας έχουν ήδη αναλάβει την ενημέρωση και εξυπηρέτηση των ασφαλιζομένων που εξυπηρετούντο από τους αποχωρήσαντες διαμεσολαβητές.
Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε τους χιλιάδες συνανθρώπους μας, που μας εμπιστεύονται με την ασφάλιση της ζωής, υγείας και περιουσίας τους, διαβεβαιώνοντας τους ότι η Prime Insurance θα παραμείνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων και την επόμενη εικοσαετία.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *