Η Yγεία σας έχει σημασία. NN You Matter

Ανακοίνωση της ΝΝ Hellas αναφέρετε σε μία σειρά προληπτικών μέτρων με σκοπό την αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19, που έχει λάβει η εταιρία. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με αίσθημα ευθύνης και έχοντας ως άμεση προτεραιότητα την προστασία και ασφάλεια των εργαζομένων, των συνεργατών, των πελατών μας και της κοινωνίας, όλοι εμείς στην ΝΝ Ηellas, έχουμε υιοθετήσει μία σειρά προληπτικών μέτρων με σκοπό την αποτροπή εξάπλωσης του COVID-19.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες της Πολιτείας και παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις, ώστε να προφυλάξουμε την υγεία των ανθρώπων μας και των επισκεπτών μας.

Ως εκ τούτου, θα συνεχίσουμε εύρυθμα τη  λειτουργία μας μόνο τηλεφωνικά και με ψηφιακά μέσα μέχρι νεότερης ενημέρωσης. Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την NN Hellas στα τηλέφωνα 801 100 200 300 και 210 950 6000 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@nnhellas.gr.

Παράλληλα, είμαστε δίπλα σας για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας (www.nnhellas.gr) σχετικά με την κάλυψη που σας προσφέρουν τα προγράμματα μας.

Θα συνεχίσουμε να «Νοιαζόμαστε», να «Είμαστε Ξεκάθαροι» απέναντι σας και «Δεσμευόμαστε» να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *