Θεατρική παράσταση για τα παιδιά από τον ΣΥΑΕ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Υ.Α.Ε. , σε μια προσπάθεια να νοιώσουμε όλοι παιδιά, αυτές τις γιορτινές μέρες προσκαλεί όλους τους συναδέλφους – μέλη του μαζί με τα παιδία τους ΔΩΡΕΑΝ σε μια ευχάριστη, διασκεδαστική και διαπαιδαγωγική παιδική θεατρική παράσταση:

την Κυριακή 23/12/2018 και ώρα 11.00 π.μ.
(προσέλευση από 10:30)
στο ΘΕΑΤΡΟ ΡΙΑΛΤΟ (ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΚΗΣ) Κυψέλης 54, Κυψέλη
στην παράσταση
«ΣΑΝ ΠΑΙΔΙΟΥ ΦΑΝΤΑΣΙΑ»

Μετά την παράσταση, ο Αι Βασίλης με το ξωτικό του, Γκρίφιν, θα φωτογραφηθούν κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο με τους μικρούς (αλλά και αυτούς που αισθάνονται μικροί) φίλους μας και θα τους μοιράσουν Λιχουδιές – Γλυκίσματα & Δωράκια!!!

Δύο αδέρφια , ο Οδυσσέας και η Αριάδνη είχαν την φαντασία και την αγάπη πάντα για οδηγό τους! Κάθε στενοχώρια την έδιωχναν στην Βουργουνδούπολη. Μια χώρα φανταστική! Στην περιπέτειας τους αυτή, συναντούν ήρωες και πλάσματα από την Ελληνική μυθολογία, αλλά και νέους φανταστικούς.

Όμως, αρκετά έως εδώ! Όλα δεν θα σας τα πούμε, ελάτε στο θέατρο να σας τα διηγηθούμε!!!

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να δουν την παράσταση μπορούν να στείλουν e-mail στο syae@oase.gr. Σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αναγράφεται: το ονοματεπώνυμο, την εταιρεία, τον αριθμό των ατόμων, το τηλέφωνο επικοινωνίας & το e-mail σας.

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την
Τετάρτη19/12/2018 & ώρα 15:00μμ

Προσοχή! Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *