Θύμα του ψευτο-γιατρού ο επιχειρηματίας Δ.Κοντομηνάς. Του απέσπασε 55 εκ. ευρώ

Η υπόθεση με  τον ψευτο-γιατρό που αποκάλυψε αστυνομική έρευνα σύμφωνα με την οποία  άνθρωποι έχασαν ακόμη την ζωή τους ακολουθώντας τις κομπογιαννίτικες “θεραπείες” του και επεκτείνεται και σε άλλου είδους απάτες φαίνεται να είχε στα θύματά της  και τον γνωστό επιχειρηματία του ασφαλιστικού κλάδου και πρώην ιδιοκτήτη της Intermarican Δημήτρη Κοντομηνά.

Ο  δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, στενός συνεργάτης του κ Κοντομηνά, από το ραδιόφωνο του Alpha  αποκάλυψε πως  είχε καταφέρει να εξαπατήσει τον Δημήτρη Κοντομηνά, κάνοντας λόγο για ένα τεράστιο ποσό ύψους 55 εκατ. ευρώ.  

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, είχε προσεγγίσει πριν από χρόνια τον επιχειρηματία και προσπάθησε  να του πουλήσει αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η CIA, καθώς και προηγμένα δορυφορικά συστήματα από τις ΗΠΑ. 

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο υποτιθέμενος γιατρός έχει συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του έχει ασκηθεί διωξη για ανθρωποκτονιά κατά συρροή, διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, αντιποίηση ιατρικού λειτουργήματος και απάτη. Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *