Θ. Κοκκάλας: Μου πήρε χρόνο να συνειδητοποιήσω την τιμή του Ομίλου να αναλάβω CEO της Ergo Γερμανίας (Video)

O Θεόδωρος Κοκκάλας, CEO της Ergo Hellas, σε ομιλία του την περασμένη Παρασκευή στην ετήσια συνάντηση των συνεργατών του δικτύου της Ergo Ελλάς, που στην ουσία ήταν και αποχαιρετιστήρια καθώς σε λίγο διάστημα αναλαμβάνει την θέση του CEO της Ergo Γερμανίας, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και πως του ανακοινώθηκε η πρόσκληση από τον CEO του Ομίλου στην Γερμανία και η πρόταση για να αναλάβει επικεφαλής στην μεγαλύτερη μονάδα του Ομίλου.

Όπως είπε,  όταν ενημερώθηκε για την συνάντηση ρώτησε αν έπρεπε να προετοιμαστεί, γιατί συνήθως όταν πας σε τέτοια ραντεβού πρέπει να είσαι προετοιμασμένος.Μου απάντησαν ότι δεν χρειάζεται.

Σε αυτά τα ραντεβού, είπε χαρακτηριστικά, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα το καλό και το κακό. Ο ίδιος επεξεργάστηκε στο μυαλό του διάφορες εκδοχές για την συνάντηση αυτή αλλά όχι για κάτι κακό.

Ενώ  απευθυνόμενος στους συνεργάτες του δικτύου της Ergo Hellas τόνισε με έμφαση: “Γι αυτή την τιμή που μου έγινε από τον Όμιλο φταίτε εσείς.Το λέω ανοικτά. Αν εσείς δεν τα είχατε καταφέρει τόσο καλά δεν επρόκειτο να φύγω μετανάστης στην Γερμανία.”

Δείτε το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα της ομιλίας του κ Κοκκάλα.

Παρών  στην ετήσια  εκδήλωση των συνεργατών της Ergo Hellas ήταν  ο  Dr. Markus Rieß, CEO του Ομίλου ERGO.

Τέλος να σημειώσουμε ότι  σύμφωνα με τον κ. Κοκκάλα η  Ergo Hellas είναι στην 1η θέση  των ασφαλιστικών εταιριών στην Ελλάδα στις Γενικές Ασφαλίσεις, με 3000 συνεργάτες από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση, με 900 χιλιάδες ασφαλισμένους  ενώ έχει συνεργασία στο bancassurance, στις γενικές ασφαλίσεις, με ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα την Τράπεζα ΠειραιώςΠροτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *