ΙΑΣΩ Παίδων & ΙΑΣΩ General: Δωρεάν επιτυχημένες καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις σε δύο αδελφές με συγγενείς καρδιοπάθειες.

Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς, το ΙΑΣΩ Παίδων και το ΙΑΣΩ General αναδεικνύουν για ακόμη μία φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο παρέχοντας υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου.
4574373
Δύο αδελφές ηλικίας 17 και 19 ετών διαγνώστηκαν με την ίδια συγγενή καρδιοπάθεια, η οποία απαιτούσε καρδιοχειρουργική θεραπεία, δυσβάσταχτη για τις κοινωνικές συνθήκες της οικογένειας. Οι ασθενείς χειρουργήθηκαν αφιλοκερδώς από το Δρ. Γιώργο Σαρρή, Διευθυντή Καρδιοχειρουργικής Κλινικής και του Κέντρου Συγγενών Καρδιοπαθειών ΙΑΣΩ Παίδων, και τους συνεργάτες του.
Όπως αναφέρει ο Δρ. Γιώργος Σαρρής, η πάθηση των δύο αδελφών συνήθως δε δημιουργεί σοβαρά συμπτώματα, και γι’ αυτό, αν δεν διαγνωστεί, οδηγεί σε βραδεία, αλλά σοβαρή και τελικά ενδεχομένως σε ανίατη βλάβη της καρδιάς και των πνευμόνων.
Η διάγνωση του προβλήματος έγινε στα πλαίσια προαθλητικού ελέγχου. Οι επεμβάσεις των δύο αδελφών ήταν απολύτως επιτυχείς, εξασφαλίζοντας πλήρη ίαση. Ήδη οι δύο αδελφές έχουν επιστρέψει στις συνηθισμένες τους δραστηριότητες.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *