«Ιδιωτική Ασφάλιση, ένας δρόμος προς την αξιοπρέπεια και την ευημερία»


Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών με την ευκαιρία της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσής της διοργανώνει ειδική εκδήλωση με την παρουσία διακεκριμένων εκπροσώπων της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου και φορέων της ασφαλιστικής αγοράς.

Η εκδήλωση με θέμα: «Ιδιωτική Ασφάλιση, ένας δρόμος προς την αξιοπρέπεια και την ευημερία» θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών (Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος»).

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στις διεξόδους που μπορεί να δώσει η Ιδιωτική Ασφάλιση στα προβλήματα που ταλανίζουν την ελληνική κοινωνία. Ο θετικός, σταθεροποιητικός ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης αναδεικνύεται ακόμα πιο καίριος στη δύσκολη οικονομική περίοδο που βιώνει η χώρα, τόσο για την κοινωνία όσο και για την οικονομία. Η Ιδιωτική Ασφάλιση μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στον περιορισμό της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας που βιώνουν οι πολίτες ως αποτέλεσμα της χρηματοοικονομικής κρίσης και να βοηθήσει στο να κερδίσει η χώρα το κρίσιμο στοίχημα της ανάπτυξης.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές κ. Αθανάσιος Σκορδάς, Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιώργος Μέργος, Καθηγητής Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Σταθάκης, Βουλευτής, Καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας Πανεπιστημίου Κρήτης, Σπύρος Ζάρκος, Διευθυντής Διεύθυνσης Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, Τράπεζα της Ελλάδος, Τάσος Γιαννίτσης, τ. Υπουργός, Ομότ. Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών και Γιώργος Κώτσαλος, Πρόεδρος, Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος καλούνται να τοποθετηθούν σε σχέση με την αναπτυξιακή προοπτική της ελληνικής οικονομίας και τη συμβολή της Ιδιωτικής Ασφάλισης σε αυτή.

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *