Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας (Ι.Σ.Υ.) από την Ευρωπαϊκή Πίστη

Ένα νέο ολοκληρωμένο Σύστημα αποκατάστασης των οικονομικών συνεπειών που έχει η απώλεια της υγείας διαθέτει αποκλειστικά η Ευρωπαϊκή Πίστη με την ονομασία Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας (Ι.Σ.Υ.).
Το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας διακρίνεται :
Από την πληρότητα των παρεχομένων καλύψεων και την ελευθερία επιλογής Νοσοκομείου, Ιατρού, θέσης και παροχών από τον κάθε ασφαλιζόμενο στο Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας.
Από την ποιότητα των υπηρεσιών του συστήματος στη βάση προσωπικής εξυπηρέτησης με ταχύτητα, ευγένεια, προθυμία και χαμόγελο.
Για την ευέλικτη τιμή κτήσεως που σε μεγάλο βαθμό καθορίζεται από τον ασφαλισμένο με βάση τις πραγματικές του ανάγκες και οικονομικές δυνατότητες.
Από την ευκολία απόκτησης από έναν από τους 3500 συνεργάτες της εταιρίας σε ολόκληρη την Ελλάδα ή στο 210 8119670.
Από τη δυνατότητα συνδυασμού του με τον Ασφαλιστικό Γονέα που διατίθεται χωρίς κανένα κόστος αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη, εξασφαλίζοντας δωρεάν ψώνια στην οικογένεια του ασφαλιζόμενου καθώς και επιστροφή σημαντικού μέρους των ασφαλίστρων που καταβάλλει.
Το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας δεν καλύπτει μόνο τις δαπάνες αποκατάστασης της υγείας αλλά και το μηνιαίο εισόδημα που χρειάζεται ο ασφαλιζόμενος για να καλύψει τρέχουσες υποχρεώσεις του αλλά και τις δαπάνες επιβίωσης της οικογένειάς του.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη σε αντίθεση με την τάση της αγοράς για ετησίως ανανεούμενα συμβόλαια Νοσοκομειακής Περίθαλψης παρέχει το Ιδιωτικό Σύστημα Υγείας με ισόβια διάρκεια.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *