Ικανοποίηση για την πορεία της ΑΤΕ Ασφαλιστική

Την ευκαιρία του ιδιαίτερα θετικού απολογισμού της περσινής χρονιάς έδωσε η συνάντηση του δικτύου πωλήσεων της ΑΤΕ Ασφαλιστική.

Όπως τόνισε ο κ. Ιορδάνης Χατζηϊωσήφ, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, η κερδοφορία του 2012 ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, ενώ το ίδιο ικανοποιητικά είναι και τα αποτελέσματα κατά τους πρώτους μήνες του 2013.

Αναφερόμενος στη σημερινή θέση σήμερα της εταιρίας και τις επιτυχίες της, είπε ότι αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αν αναλογισθεί κανείς το περιβάλλον της αγοράς, και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχουν επιτευχθεί.

«Τα στάδια και τα εμπόδια που έπρεπε να ξεπεράσει όπως:

– Η διετία 2010 και 2011, όπου τόσο η Αγροτική Τράπεζα όσο και η Αγροτική Ασφαλιστική, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα αναδιάρθρωσης, έπρεπε να μειώσουν δραστικά λειτουργικές δαπάνες και προσωπικό, με στόχο την επίτευξη ισχυρής κερδοφορίας, και τελικό ζητούμενο την επιβίωσή τους.
– Την ταυτόχρονη κρίση στην οικονομία και στην κοινωνία, με αποκορύφωμα τη δραματική μείωση του διαθέσιμου εισοδήματος,
– Τις συνέπειες από τη συμμετοχή της στο PSI,
– Τον ιδιαίτερα έντονο ανταγωνισμό και την προσπάθεια αναδιανομής της πίτας της αγοράς,
– Και βέβαια, έπρεπε να ξεπεράσει την ανησυχία που δημιουργήθηκε στην αγορά, αμέσως μετά την απόφαση για την εκκαθάριση της Αγροτικής Τράπεζας,

Θα περίμενε κανείς η εταιρία αυτή να λυγίσει, να μην μπορέσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.
Η εμπιστοσύνη όμως των συνεργατών και η σταθερή συνέπεια της, η αμεσότητά της με τα δίκτυα πωλήσεων και τους πελάτες, η ευελιξία, τα ιδιαίτερα ανταγωνιστικά της προϊόντα, η συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία αλλά και η ανθρώπινη πλευρά της εταιρίας απέναντι στους συνεργάτες και τους πελάτες, παρά τα εμπόδια αυτά, έφεραν την Αγροτική Ασφαλιστική στη θέση που βρίσκεται σήμερα…»

Σε ότι αφορά τις σχέσεις με τον όμιλο Πειραιώς, ο κ Χατζηιωσήφ είπε:

«Η Αγροτική Τράπεζα, η οποία είχε μια αποστολή να επιτελέσει, τελικά δεν τα κατάφερε, παρά τις προσπάθειες των τελευταίων ετών. Το θετικό είναι ότι το υγειές κομμάτι, βρέθηκε σ’ ένα Όμιλο που σέβεται την προσφορά και την ιστορία της Αγροτικής. Σε επίπεδο προσωπικού αλλά και σε επίπεδο δραστηριοτήτων. Από την άλλη, η Αγροτική Ασφαλιστική όπως όλοι γνωρίζετε, εντάχθηκε στον Όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, κερδίζοντας ουσιαστικά την επιβίωσή της, χάρις στο σταθερό της προσανατολισμό, στη διαφάνεια και την κερδοφόρο ανάπτυξη…»

Από την πλευρά του ο κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Marketing της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, αναφερόμενος στους συνεργάτες της, τόνισε ότι με τη συμβολή τους η εταιρεία μετρά 33 χρόνια δυναμικής και επιτυχημένης πορείας.

Ο κ. Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου, μίλησε για την εξαιρετική, όπως τη χαρακτήρισε, πορεία του Δικτύου Ανεξαρτήτων Συνεργατών, Η μεγάλη γεωγραφική κατανομή των συνεργατών έχει δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια ισχυρή πελατειακή βάση και ξεπερνά τους 700.000 πελάτες, ενώ συμβάλει αποτελεσματικά στην δημιουργία του καλού αποτελέσματος και της κερδοφορίας της εταιρίας.

Την εξαιρετική πορεία του Δικτύου Ανεξαρτήτων Συνεργατών αποδεικνύουν τα παραγωγικά αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου του 2013 παρουσιάζοντας αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων 27% σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2012. Αύξηση που είναι εναρμονισμένη με την σύνθεση χαρτοφυλακίου .
Πηγή: Insurance-eea.gr

Μοιραστείτε το !


Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *