Ιντερσαλόνικα : Έναρξη Κύκλου Σπουδών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α

Με αφορμή την ανακοίνωση από την Τράπεζα της Ελλάδος, της ημερομηνίας διεξαγωγής εξετάσεων στις 15/12/2012 στη Θεσσαλονίκη, ο Όμιλος ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ, ως πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης Διαμεσολαβούντων στις ασφαλίσεις προσώπων, ανακοινώνει την έναρξη Κύκλου Σπουδών για την απόκτηση Πιστοποιητικού Επιπέδου Α’ της Τράπεζας της Ελλάδος, στην έδρα του στη Θεσσαλονίκη.
Τα μαθήματα που θα αρχίσουν τη Δευτέρα 26/11/2012, θα διεξαχθούν στην έδρα του Ομίλου, στο 15ο χλμ Θεσ/νίκης-Περαίας, και θα ολοκληρωθούν σε επτά εργάσιμες μέρες, μέχρι την Τρίτη 04/12/2012, σε συνολικά 35 διδακτικές ώρες.
Το κόστος των μαθημάτων είναι 200 €, ενώ για επιχειρήσεις με άνω των 2 συμμετοχών, το κόστος διαμορφώνεται στα 180 €. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής μαθημάτων στο χώρο της ενδιαφερόμενης επιχείρησης, με πρόγραμμα και ωράριο που θα συμφωνηθεί. Στους εγγεγραμμένους θα διανεμηθούν δωρεάν εκπαιδευτικές σημειώσεις και πρόσθετο υλικό όπου εμπεριέχονται οι παρουσιάσεις των εκπαιδευτών οι οποίοι θα αναλύσουν διεξοδικά την εξεταστέα ύλη με τα νέα δεδομένα της Τράπεζας της Ελλάδος, και τεστ προσομοίωσης των εξετάσεων με τα νέα δεδομένα.
Η υλικοτεχνική υποδομή, τα εποπτικά μέσα και οι έμπειροι εκπαιδευτές σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον της Διοίκησης για εμπεριστατωμένη κατάρτιση και διαρκή επιμόρφωση όσων ασχολούνται με την Ιδιωτική Ασφάλιση εγγυώνται την επιτυχία στις εξετάσεις που οργανώνονται από την Τράπεζα της Ελλάδος. Κάθε ενδιαφερόμενος για πετυχημένη καριέρα στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, μπορεί να λάβει πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στον επόμενο κύκλο σπουδών από τον Υπεύθυνο κ. Νικόλαο Φίστα στο 2310492100 & 2310492308 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση fistas.n@intersalonica.gr.


Μπες στο κανάλι μας στο youtube για μια νέα εμπειρία στην ασφαλιστική ενημέρωση


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *