Ιστολόγιο για θέματα Αστικής Ευθύνης & Ασφάλιση

Ιστολόγιο ενημέρωσης και προβληματισμού πάνω σε θέματα Αστικής Ευθύνης & Ασφάλισης επαγγελματικών & επιχειρηματικών κινδύνων.
Απευθύνεται σε Επαγγελματίες & Επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον έντασης ευθύνης αλλά και στους Καταναλωτές που δικαιούνται ποιότητα και αξιοπιστία για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που τους προσφέρονται.
Απευθύνεται και στους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές που αναζητούν επαγγελματικά ερεθίσματα ανάπτυξης σε νέους τομείς και ενδιαφέρονται για γόνιμη συνέργια στην προώθηση της Ασφάλισης Επαγγελματικής Αστικής Ευθύνης.
Έχουν αναρτηθεί τα πρώτα άρθρα και προβλέπεται να ακολουθήσουν παρόμοια σχετικά με θέματα Επαγγελματικής Ευθύνης (Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών, Δικηγόρων, Λογιστών, Ορκωτών Ελεγκτών, Εκτιμητών, Συμβούλων Πληροφορικής κλπ) καθώς και με θέματα Προστασίας Καταναλωτή, Αστικής Ευθύνης Προϊόντος, Εργοδοτικής Ευθύνης και Περιβαλλοντικής Ευθύνης. Θέματα, που σχετίζονται με τις ευρύτερες θεσμικές εξελίξεις, που σε περιβάλλον οικονομικής κρίσης αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό και την αναγκαία ανάπτυξη της χώρας μας.
www.professional-liability.gr


Ακολουθήστε μας στο Google News


Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *