Ισχυρή η παρουσία της INTERAMERICAN στην Κρήτη


Έντονη ήταν η δραστηριότητα του δικτύου Agency της INTERAMERICAN στην Κρήτη κατά το 2012, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας στο νησί, κυρίως μέσα από το δικό της δίκτυο.

Τα Γραφεία Πωλήσεων, που με έδρα στο Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και τον Άγιο Νικόλαο καλύπτουν όλη την Κρήτη, σημείωσαν αύξηση 28% στις ασφαλίσεις Υγείας με νέα παραγωγή 718 χιλιάδες ευρώ, ενώ η νέα παραγωγή ασφαλίστρων στον κλάδο Ζωής έφθασε τα 880 χιλιάδες ευρώ. Στις Γενικές Ασφάλειες τα μεικτά εγγεγραμμένα ασφάλιστρα ανήλθαν στα 4,1 εκατ. ευρώ.

Σε εκδήλωση που οργάνωσε η INTERAMERICAN στο Ηράκλειο, με παρόντες από τη διοίκηση τους Γιώργο Βελιώτη, γενικό διευθυντή Ζωής και Υγείας και Κωνσταντίνο Βακίδη, αναπληρωτή γενικό διευθυντή πωλήσεων και μάρκετινγκ της Εταιρείας, ο Στάθης Λουραντάκης, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων Κρήτης, βράβευσε τους καλύτερους συνεργάτες του 2012. Οι βραβευθέντες ανά κατηγορία:

Unit Managers: Ι. Πατεράκης – 1ος σε νέα παραγωγή Ζωής και Υγείας και σε σύνολο Γενικών Ασφαλειών και Γ. Γιαχνάκης – 1ος σε στρατολογήσεις νέων συνεργατών.
Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι: Κ. Καστανάκης – 1ος σε νέα παραγωγή Ζωής, Π. Γάσπαρης – 1ος σε νέα παραγωγή Ζωής και Υγείας, Σ. Τσακίρης – 1ος σε ασφαλίσεις Πυρός και εισπραχθέντα ασφάλιστρα Γενικών Ασφαλειών, Ι. Πατεράκης – 1ος σε εισπραχθέντα Αυτοκινήτου και σε Ομαδικές Ασφάλειες, Ε. Κουσκουμπεκάκη, Σ. Γαγάνης και Μ. Κεφαλογιάννης – 1οι σε προγράμματα προστασίας. Στον κλάδο Υγείας, βραβεύθηκαν κατά σειρά κατάταξης οι Γ. Καρυωτάκη, Θ. Παρασκάκης, Σ. Ψυχουντάκη, Κ. Καστανάκης και Σ. Γαγάνης, ενώ βραβεύθηκε από την Οδική Βοήθεια και ο Ν. Κοχάκης.

Κατά την ίδια εκδήλωση, η INTERAMERICAN τίμησε για το κοινωνικό έργο τους τον Σύλλογο Αιμοδοτών «Άγιος Ιωάννης» Χανίων και τον Σύλλογο στήριξης παιδιών με νεοπλασματική νόσο «Ορίζοντας».

Post Comment

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *