Κάνε τη «smart» ασφάλεια αυτοκινήτου

Ναι, υπάρχει ο τρόπος να έχεις μια «έξυπνη» ασφάλεια αυτοκινήτου που δεν θα σου κοστίζει πολλά, αλλά θα σου παρέχει αρκετά.
Με μερικά tips μπορείς να αποκτήσεις ασφάλεια αυτοκινήτου που ταιριάζει στο προφίλ σου και απαντά ακριβώς στις ανάγκες σου. Για δες τις παρακάτω συμβουλές και βρες με τον πιο «smart» τρόπο την ασφάλεια αυτοκινήτου σου:
1. Αναζήτησε τις direct ασφάλειες αυτοκινήτου
Εάν θες πολλές καλύψεις, μικρό κόστος, μεγάλη ταχύτητα και καλή εξυπηρέτηση, τότε βρες μια direct ασφάλεια αυτοκινήτου που σου παρέχει τα παραπάνω στο λεπτό. Είναι ότι πιο σύγχρονο μπορείς να βρεις στον ασφαλιστικό κλάδο.
2. Πλήρωσε με το χιλιόμετρο
Εάν δεν διανύεις μεγάλές αποστάσεις τότε η λύση είναι να κάνεις μια ασφάλεια αυτοκινήτου που βασίζεται στα χιλιόμετρα. Αυτός ο εναλλακτικός και καινοτόμος τρόπος μπορεί να σου σώσει το πορτοφόλι και να μην σε δεσμεύει για πολύ.
3. Χρησιμοποίησε τις μηχανές αναζήτησης
Μόνο μέσα από την έρευνα αγοράς που παρέχουν οι μηχανές αναζήτησης, θα έχεις την πλήρη εικόνα για το τι πληρώνεις και τι αγοράζεις. Χρησιμοποίησε μια πλατφόρμα που παρέχει πολλές διαφορετικές επιλογές για να κλείσεις την ιδανική ασφάλεια αυτοκινήτου.
4. Αξιοποίησε τις προσφορές
Το ήξερες πως αρκετές επιχειρήσεις σου παρέχουν εκπτώσεις για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου; Εάν όχι, μάθε ως πελάτης τα προγράμματα επιβράβευσης και αξιοποίησέ τα για να πάρεις φτηνότερα την ασφάλεια αυτοκινήτου.
5. Πρόσθεσε ουσιαστικές καλύψεις
Ο κάθε οδηγός έχει τις δικές του ανάγκες, έτσι και εσύ χρειάζεσαι συγκεκριμένα πράγματα. Δες τι πρέπει να έχει επιπλέον η ασφάλεια αυτοκινήτου σου και βάλε μόνο αυτό. Με τον συγκεκριμένο τρόπο κρατάς το κόστος της χαμηλά και γλιτώνεις από μελλοντικά έξοδα γιατί σε καλύπτει η ασφάλεια αυτοκινήτου σου.
6. Κάνε ομαδική ασφάλιση
Εάν έχεις επιχείρηση ή περισσότερα οχήματα στην οικογένειά σου, βρες ένα ομαδικό πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου και κέρδισε σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές.
7. Απόφυγε εταιρείες που δεν γνωρίζεις
Κινήσου μόνο στα «γνωστά νερά». Απόφυγε το δέλεαρ των εξαιρετικά χαμηλών τιμών από εταιρείες που δεν γνωρίζεις ή δεν βρίσκεις πληροφορίες σχετικά με αυτές, καθώς υπάρχει κίνδυνος να είναι απάτη.
8. Αγόρασε ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου
Η ετήσια ασφάλεια αυτοκινήτου είναι το οικονομικότερο προϊόν που μπορείς να βρεις σε κάθε εταιρεία. Επωφελήσου από ένα συμβόλαιο μεγάλης διάρκειας και κέρδισε χρήματα!Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *