Κάντε έρευνα πριν αποφασίσετε που και πως θα ασφαλίστε το αυτοκίνητό σας !


Η Insurance Europe έχει δημοσιεύσει ένα infographic για να βοηθήσει τους καταναλωτές να εξασφαλίσουν ότι έχουν την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη οχημάτων, σε ένα όλο και πιο συνδεδεμένο κόσμο και να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση ατυχήματος.

Οι καταναλωτές, για παράδειγμα, ενθαρρύνονται να κάνουν μια μικρή έρευνα για να βρουν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες τους.

Η Insurance Europe συνιστά επίσης ότι οι καταναλωτές δεν πρέπει να επικεντρώνονται μόνο στην τιμή της ασφάλισης αλλά και να δίνουν προσοχή στο πως και που τους καλύπτει.

Καθώς η οδήγηση πέραν των συνόρων είναι μια καθημερινή πραγματικότητα στην Ευρώπη και τα ατυχήματα μεταξύ των οχημάτων από διαφορετικές χώρες είναι συχνά, η Insurance Europe δημοσίευσε επίσης έναν οδηγό βήμα-προς-βήμα για το τι πρέπει να κάνουν εάν εμπλέκουν σε τροχαίο ατύχημα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό.

Επίσης δημοσιεύει ένα infographic για τη διαδικασία αιτήσεων για τα ατυχήματα στο εξωτερικό, στα πλαίσια της εκστρατείας #InsureWisely , η οποία έχει ως στόχο να αυξήσει τα επίπεδα χρηματοοικονομικών γνώσεων σε όλη την Ευρώπη.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *