Κέρδη κατέγραψε το Αμοιβαίο Κεφάλαιο της Δύναμις Α.Ε.Γ.Α. το πρώτο εξάμηνο του 2020

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, το Αμοιβαίο Κεφάλαιο της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α., «Δύναμις Global Μικτό» είναι το μοναδικό μεταξύ 48 άλλων Αμοιβαίων Κεφαλαίων της κατηγορίας του, που κατέγραψε κέρδη μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2020.

Η σταθερότητα σε συνδυασμό με την ανταγωνιστική του απόδοση διατηρούν το «Δύναμις Global Μικτό» στην κορυφή. H απόδοση +1,02% που σημειώθηκε από 1/1 έως 30/6/2020, εν μέσω μιας ιδιαίτερης οικονομικής συγκυρίας, καθώς και η σωρευτική απόδοση πενταετίας, ύψους 41,35%, έρχεται να επιβεβαιώσει την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων που κατέχει από τον διεθνή χρηματοπιστωτικό οίκο αξιολόγησης, Morningstar®.

Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο «Δύναμις Global Μικτό», με την καθοδήγηση της Alpha Asset Management και την παρακολούθηση της Επενδυτικής Επιτροπής της ΔΥΝΑΜΙΣ Α.Ε.Γ.Α., έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του επενδυτικού κοινού. 

Μία διαχρονική μορφή επένδυσης από μια εταιρία που επιτελεί με συνέπεια το λειτούργημα της ασφάλισης για πάνω από 40 χρόνια.Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *