Κέρδη 1,1 εκ ευρώ “έγραψε” η ΝΝ Ηellas το 2017 ενώ “βλέπει” αύξηση εργασιών και πιθανές εξαγορές


Με Κέρδη 1,1 εκατ. προ φόρων έκλεισε το 2017 η ΝΝ Hellas ενώ τα κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε 8,4 εκατ. Ευρώ, καταγράφοντας αύξηση κατά 23,2 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2016.
Σύμφωνα με την διευθύνουσα σύμβουλο της ΝΝ Hellas, κ. Μαριάννα Πολιτοπούλου, παρά την περιορισμένη αύξηση της παραγωγής το 2017 η βελτίωση των αποτελεσμάτων της εταιρίας στηρίχθηκε σε επαναλαμβανόμενες εργασίες σε αντίθεση με το 2016 που είχε επηρεαστεί σημαντικά από τα συμβόλαια εφ’ άπαξ καταβολής.
Αναφερόμενη στους στόχους της εταιρίας, η κ Πολιτοπούλου, τόνισε ότι αυτοί στηρίζονται στην επέκταση της στο τομέα ασφαλίσεων σε συντάξεις και υγεία. Επιπλέον η εταιρία θα αξιοποιήσει περαιτέρω την συνεργασίας της με την Τράπεζα Πειραιώς στην πώληση τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων.
Επιπλέον, η κ. Πολιτοπούλου, εκτίμησε ότι ο χαμηλός ρυθμός ανάπτυξης της ασφαλιστικής αγοράς στην Ελλάδα δημιουργεί συνθήκες για την αύξηση των εργασιών του κλάδου και προέβλεψε ότι θα υπάρξουν εξαγορές και συγχωνεύσεις, με άξονα τις μεγάλες εταιρίες.
Εδώ να σημειώσουμε οτι NN Hellas ανακοίνωσε χθες ότι θα είναι Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τη χρονική περίοδο 2018-2020 .
Η χορηγία αυτή είναι μία από τις μεγαλύτερες της εταιρίας στα 37 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα και όπως επισημάνθηκε σε συνέντευξη τύπου «η εν λόγω σύμπραξη αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή της ΝΝ Ηellas να στηρίζει την ελληνική κοινωνία, επενδύοντας στα ιδεώδη και τις αρχές του Ολυμπισμού».Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *