Καθηγήτρια κέρδισε 10.000 δολάρια διαβάζοντας αναλυτικά το ασφαλιστικό της συμβόλαιο [vid]

Πλουσιότερη κατά 10.000 δολάρια έγινε μια Γεωργιανή καθηγήτρια στις ΗΠΑ η οποία έκανε κάτι που οι περισσότεροι δεν συνηθίζουν: διάβασε τους όρους και τα «ψιλά γράμματα» σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο! Κι εκεί ακριβώς είχαν «κρυφτεί» τα χρήματα από τους υπευθύνους.

Διαβάζοντας το συμβόλαιο, η Ντονέλαν Άντριους εντόπισε μια αράδα στο κείμενο που την πληροφορούσε ότι ήταν από τους «ελάχιστους» πελάτες που πράγματι διαβάζουν μέχρι τέλους τους όρους και πως θα ανταμειφθεί γι’ αυτή την προσπάθεια.

Η καθηγήτρια Λυκείου επικοινώνησε με τον ασφαλιστικό της πάροχο σε λιγότερο από 24 ώρες από την έναρξη του διαγωνισμού, η πρώτη από τους 73 πελάτες που πράγματι διάβασαν το συμβόλαιο.

«Πολλοί ταξιδιώτες αγοράζουν ταξιδιωτική ασφάλιση και απλώς υποθέτουν ότι είναι καλυμμένοι εάν κάτι πάει στραβά χωρίς στην πραγματικότητα να διαβάζουν τις λεπτομέρειες», εξήγησε εκπρόσωπος της ασφαλιστικής εταιρείας, προσθέτοντας ότι το γεγονός αυτό είναι ο νούμερο ένα λόγος που αιτήματα ασφαλισμένων δεν γίνονται αποδεκτά. Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός είναι μια προσπάθεια να καταδείξει αυτή ακριβώς την ανάγκη.

Πέραν των 10.000 δολαρίων που η καθηγήτρια κέρδισε, η εταιρεία δώρισε επιπλέον 5.000 δολάρια στο σχολείο όπου διδάσκει και επιπλέον 10.000 δολάρια σε οργάνωση που μάχεται κατά του αναλφαβητισμού.

Πηγή : sputniknews.gr
Προτεινόμενα Άρθρα

Συντάκτης: News Team

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ *